Απέσυρε την προσφυγή και συνεχίζει ο Σαρακατσάνος

Ένα σημαντικό θέμα, από τα πολλά που διαχειρίζεται η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έληξε σήμερα (18/05) λίγο μετά το μεσημέρι. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιάννης …

Ηρακλής

Ένα σημαντικό θέμα, από τα πολλά που διαχειρίζεται η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έληξε σήμερα (18/05) λίγο μετά το μεσημέρι. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Γιάννης Τάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της Μίκρας με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο και το θέμα του ρυθμίστηκε πλήρως, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει μέρος των οφειλομένων και την πλευρά της ομάδας να του εξηγεί ότι είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Ο Σαρακατσάνος δήλωσε ότι αποσύρει την προσφυγή και εξήγησε ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να διασφαλιστεί, φοβούμενος ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη περίοδο.

Το επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, έχει ως εξής: “Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Τάκης, είχε σήμερα, Τρίτη 18/05, συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Αχιλλέα Σαρακατσάνο. Μέσα από την διεξοδική συζήτηση, έπαψε να υφίσταται η παρεξήγηση, η οποία χώριζε τις δύο πλευρές, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει απολύτως πρόθυμος και έτοιμος να αποτελέσει μέλος της προσπάθειας, που καταβάλλει η νέα Διοίκηση και χαρούμενος, που θα συνεχίσει στα ‘κυανόλευκα’ χρώματα, μιας και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη από την τεχνική ηγεσία. Βεβαίως, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος αποσύρεται από την δικαστική διεκδίκηση, μιας και το θέμα της οφειλής του από την ΠΑΕ είναι υπό ρύθμιση”. 


Ο Σαρακατσάνος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη συμφωνία του με την ΠΑΕ Ηρακλής. «Είχα μια συνάντηση με τον πρόεδρο και τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστήθηκα κι εγώ που λύθηκε η παρεξήγηση. Έχω αποσύρει την προσφυγή και συνεχίζω στον Ηρακλή. Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, αλλά υπάρχει διάθεση από όλους να δώσουμε τα πάντα. Με την αγάπη του κόσμου μπορούμε να τα καταφέρουμε. Φέτος ξεκινήσαμε με καλές μεταγραφές, δεν πήγαμε καλά, αλλά στο τέλος καταφέραμε και βγάλαμε την ομάδα από το αδιέξοδο. Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι ότι έμεινε ο προπονητής που γνωρίζει την ομάδα, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και θα κάνουμε την απαιτούμενη προετοιμασία για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός.

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top