Την άλλη εβδομάδα η ανοικτή ενημέρωση

Μετατίθεται για την προσεχή εβδομάδα η για αύριο (18/05) ανοιχτή ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή από την Διοίκηση της ΠΑΕ στοπ Κατσάνειο. Η άφιξη του …

Ηρακλής

Μετατίθεται για την προσεχή εβδομάδα η για αύριο (18/05) ανοιχτή ενημέρωση του κόσμου του Ηρακλή από την Διοίκηση της ΠΑΕ στοπ Κατσάνειο. Η άφιξη του Μπόσνιακ (18/05) για τη ρύθμιση του θέματός του, οι διαδικασίες για την αδειοδότηση και η δρομολόγηση των επόμενων πληρωμών σε ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν επιτρέπουν χρονικά περιθώρια στους διοικούντες προκειμένου να αφιερώσουν την αυριανή βραδιά στη σχετική εκδήλωση.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:

“Η για αύριο, Τρίτη 18/05 ανοικτή ενημέρωση του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ από την Διοίκηση της ΠΑΕ στο Κατσάνειο, μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα, λόγω των πολλών και σημαντικών θεμάτων, που έχει να διαχειριστεί στο χρονικό πλαίσιο αυτής της εβδομάδας το Διοικητικό Συμβούλιο και τα οποία είναι υψίστης σημασίας για το ‘κυανόλευκο’ ποδόσφαιρο.

Τις επόμενες μέρες η Διοίκηση θα είναι στην διάθεση του κόσμου του Συλλόγου για πλήρη και απολύτως διαφανή ενημέρωσή του σε όλα τα θέματα, που αφορούν στην ΠΑΕ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top