Τρεις κυανόλευκοι στο μεταγραφικό στόχαστρο

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Ηρακλής, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι υπόλοιπες ομάδες και να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που τη φετινή αγωνιστική περίοδο φορούσαν την …

Ηρακλής

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Ηρακλής, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι υπόλοιπες ομάδες και να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που τη φετινή αγωνιστική περίοδο φορούσαν την κυανόλευκη φανέλα. Στον σημερινό Τύπο γίνεται αναφορά στους Ιωαννίδη, Επστάιν και Λέκι.

Για τον πρώτο, υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (αποτελεί προσωπική επιλογή του Νιόπλια), ενώ στο κόλπο φέρεται να μπαίνει και η ΑΕΚ. Για τον Γερμανό υπάρχει ρεπορτάζ που κάνει λόγο για κίνηση απόκτησής του από τον Πανιώνιο, ενώ για τον Αργεντινό, φαίνεται να επιβεβαιώνεται το αποκλειστικό ρεπορτάζ της BLUEARENA για κατάθεση επίσημης πρότασης από τον Άρη.

Οι δύο πρώτοι έχουν καταθέσει προσφυγή και γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να τους καταβάλλει τα οφειλόμενα και να παραμείνουν, ενώ ο Αργεντινός δεν δείχνει διάθεση να συζητήσει καν το ενδεχόμενο παραμονής.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top