“Η καρδιά μου χτυπά για τον Ηρακλή”

Κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την κυανόλευκη φανέλα είναι ο Ζοέλ Επαλέ. Ο Καμερουνέζος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Goal News» …

Ηρακλής

Κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι την κυανόλευκη φανέλα είναι ο Ζοέλ Επαλέ. Ο Καμερουνέζος άσος μίλησε στην εφημερίδα «Goal News» και τόνισε ότι η καρδιά του χτυπά για τον Ηρακλή!

«Ασφαλώς και έχω μάθει για το ενδιαφέρον που υπάρχει. Ήδη ο μάνατζέρ μου έχει μιλήσει με έναν άνθρωπο της διοίκησης, ενημερώθηκε για το θέμα και μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει. Η καρδιά μου χτυπά για τον Ηρακλή. Έφυγα με καλές αναμνήσεις από την ομάδα και η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτήν. Θα μείνω στο Μπόχουμ μέχρι το τέλος Μαΐου, οπότε θα σταματήσουν οι προπονήσεις και στη συνέχεια θα έρθω 100% στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσω με τη διοίκηση του Ηρακλή. Αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω. Μόλις ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου, θα τα βάλουμε όλα κάτω κι αν όλα πάνε καλά τότε θα γυρίσω», δήλωσε αρχικά ο 32χρονος παίκτης.

Στη συνέχεια ο Επαλέ ανέφερε: «Γνωρίζω ότι ο κόσμος ανέλαβε να διορθώσει κάποια πράγματα και αυτό με ικανοποιεί αφάνταστα. Ωστόσο μαθαίνω πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα κι αυτό είναι κάτι που ομολογώ ότι δεν θα ήθελα να ζήσω ξανά. Αυτός είναι ο μοναδικός φόβος που νιώθω και εγώ, αλλά και ο εκπρόσωπός μου. Διότι το ζήτημα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Ούτε το να είμαι πληρωμένος εγώ και όλοι οι άλλοι απλήρωτοι. Το ζήτημα είναι να λειτουργούμε σαν ομάδα. Με τον Σπανουδάκη, για παράδειγμα, ήμασταν σαν καράβι που ταξίδευε, αλλά δεν είχε γυρισμό».

Καταλήγοντας, ο Επαλέ τόνισε: «Για μένα στην Ελλάδα, πάνω από όλα είναι ο Ηρακλής. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω αν δεν μιλήσω πρώτα με τους ανθρώπους αυτής της ομάδας. Δεν μπορώ να ακολουθήσω άλλον δρόμο εκτός από αυτόν. Αν υπάρχει οργάνωση και καλή λειτουργία θα παίξω ξανά στο Καυτανζόγλειο».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Ο ταλαιπωρημένος κόσμος μας, να μας πιστέψει και να συμπαρασταθεί”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Ειλικρίνεια προς τον κόσμο του Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top