«Δε σκεφτόμαστε την επόμενη σεζόν»

Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια ο Λευτέρης Κακιούσης, μετά το φινάλε του αγώνα με το Αιγάλεω. Ο προπονητής του Ηρακλή, που εμφανίστηκε με πατερίτσες, …

Ηρακλής

Δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια ο Λευτέρης Κακιούσης, μετά το φινάλε του αγώνα με το Αιγάλεω. Ο προπονητής του Ηρακλή, που εμφανίστηκε με πατερίτσες, λόγω της πρόσφατης επέμβασης στο πόδι, ήταν ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τη διάθεση που έδειξαν και σχολίασε:

«Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ καλά. Οι συνεργάτες μου έκαναν καλό σκάουτινκ και έτσι δεν αφήσαμε πολλά περιθώρια στο Αιγάλεω. Τους βγάλαμε εκτός αγώνα από νωρίς και δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν σαν ομάδα. Το Αιγάλεω είναι καλή ομάδα ωστόσο εμείς παίξαμε χωρίς άγχος και κατά διαστήματα η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή».

Ο τεχνικός των κυανόλευκων απέφυγε να μιλήσει για την επόμενη μέρα και αρκέστηκε στη δήλωση της προηγούμενης εβδομάδας: «Ακόμα δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τη νέα σεζόν. Η διοίκηση πρέπει να εκπληρώσει τις υποσχέσεις της για την φετινή σεζόν και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου».

Σχετικά Άρθρα

Οι ειδήμονες της διαιτησίας “πετσοκόβουν” την τριάδα του Ιβανωφείου!

Μπάσκετ

Back to Top