Το μήνυμα των αρχηγών

Αντάλλαξαν φανέλες και ένωσαν τη φωνή τους οι Τάσος Κατσαμπής και Αντρέι Κράβαρικ, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την οικονομική στήριξη της ΠΑΕ Ηρακλής. …

Ηρακλής

Αντάλλαξαν φανέλες και ένωσαν τη φωνή τους οι Τάσος Κατσαμπής και Αντρέι Κράβαρικ, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την οικονομική στήριξη της ΠΑΕ Ηρακλής.

«Κάνω έκκληση μέσα από την καρδιά μου ο καθένας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Χρειάζεται να αφήσουμε όλοι τους εγωισμούς μας και ο κόσμος ότι τον έχει κάνει να απομακρυνθεί. Πρέπει να έρθουν όλοι κοντά στον Ηρακλή και να βοηθήσουν όπως μπορούν. Λυπάμαι που το λέω, αυτήν την στιγμή ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση. Έχει έρθει, όμως, πλέον στα χέρια του κόσμου του και αυτό με κάνει αισιόδοξο. Κοιτάζουμε μπροστά με οδηγό τον κόσμο μας. Η ομάδα θα ξαναβρεί τη χαμένη αίγλη της, θα αποκτήσουμε ξανά τον σεβασμό και θα έρθουν και πάλι επιτυχίες. Είμαι στρατιώτης του Ηρακλή. Για να κάνεις μια ομάδα πρέπει να έχεις έναν κορμό και να κάνεις προσθήκες, όχι πολλές, ώστε να φτιαχτεί ένα σύνολο που να μπορεί να κοιτά στα μάτια τους υπόλοιπους συλλόγους. Τα τελευταία χρόνια αυτό δε συνέβη στον Ηρακλή. Γίνονταν πολλές μεταγραφές, περισσότερο για εντυπωσιασμό. Έτσι δε γίνεται ομάδα, αυτή είναι η γνώμη μου και έτσι βλέπω ότι γίνεται σε άλλες ομάδες», ανέφερε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, φορώντας τη φανέλα του Κράβαρικ.


Από την πλευρά του, ο ηγέτης της πιο επιτυχημένης ομάδας στην ιστορία του συλλόγου, τόνισε: «Βρισκόμαστε εδώ για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι οι φίλοι της ομάδας να πάει καλύτερα το ποδόσφαιρο. Οι βολεϊμπολίστες είμαστε μια αλυσίδα στην οικογένεια του Ηρακλή, περιμένουμε και εμείς καλά αποτελέσματα από το ποδόσφαιρο. Θυμάμαι πηγαίναμε σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια για την Ευρώπη και φωνάζαμε. Αυτές οι μέρες θέλουμε να έρθουν πίσω. Σαν αρχηγός του βόλεϊ θα βοηθήσω και προσωπικά. Πιστεύω πως αυτή η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα, θα ανεβάσουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ήταν κάποτε».

Σχετικά Άρθρα

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top