Παράδειγμα προς μίμηση

Η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο γενικότερο κάλεσμα για συσπείρωση γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα, είναι εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του κ. Κώστα …

Ροπαλιές

Η ανταπόκριση των φίλων του Ηρακλή στο γενικότερο κάλεσμα για συσπείρωση γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα, είναι εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του κ. Κώστα Σαλονικίδη. Ο συγκεκριμένος φίλος της ομάδας, ήταν ο μεγάλος τυχερός της κλήρωσης που πραγματοποίησε πρόσφατα η BLUEARENA. Κέρδισε ένα πλήρες σετ δορυφορικού συστήματος, αξίας εκατοντάδων ευρώ, προσφορά της εταιρίας “Αφοί Κούτσουλα ΑΒΕΕ”. 


Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας (14/5) λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ένα μήνυμα από τον κ. Σαλονικίδη, με το οποίο μας γνωστοποιούσε την απόφασή του να προσφέρει το δώρο στην ΠΑΕ Ηρακλής (!!!), θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την ομάδα. Στη συνέχεια ενημερώσαμε τον κ. Νίκο Κούτσουλα, ιδιοκτήτη της εταιρίας, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κίνηση του κ. Σαλονικίδη. «Αυτό είναι το μεγαλείο του Ηρακλή», σχολίασε. 


Ήδη έχουμε γνωστοποιήσει στην ΠΑΕ την προσφορά του μεγάλου τυχερού της κλήρωσης και μέσα στις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή του δώρου.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top