«Δεν γυρνάμε την πλάτη στα προβλήματα…»

Οι προοπτικές του Ηρακλή στην Α1 και η συνέχεια της προσπάθειας ήταν μεταξύ άλλων, πράγματα που συζήτησε ο Λευτέρης Κακιούσης σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε (14/5) …

Ηρακλής

Οι προοπτικές του Ηρακλή στην Α1 και η συνέχεια της προσπάθειας ήταν μεταξύ άλλων, πράγματα που συζήτησε ο Λευτέρης Κακιούσης σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε (14/5) στην εφημερίδα, «Εξέδρα».


Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη είναι το παρακάτω:


«Και να μην ανέβαινε η ομάδα στην Α1, προσωπικά πάλι δικαιωμένος θα ένιωθα. Ένιωθα ότι χρωστούσα πολλά στον Ηρακλή κι εν μέρει ξεχρέωσα. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε, η ομάδα που με βοήθησε σε όσα πράγματα έκανα στη ζωή μου. Έχοντας αυτή τη σκέψη, δέχθηκε να ξεκινήσω κι εγώ ένα ταξίδι προς το όνειρο της επιστροφής (αρχικά) και της καταξίωσης. Όλοι οι φίλοι της ομάδας ποθούσαν να δουν τον Ηρακλή στην Α1 κι εγώ αφουγκράζομαι τις σκέψεις των φιλάθλων. Πρώτα έπεισα τον εαυτό μου ότι είναι η σωστή επιλογή και μετά το ίδιο έκαναν τα πρόσωπα που είναι στην διοίκηση με τα επιχειρήματά τους», είπε. «Από την αρχή μας έδωσαν τον τίτλο του φαβορί κι εμείς τον δεχθήκαμε. Γι’ αυτό όμως υπήρχε πίεση και άγχος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη, αλλά αγωνιστικά θεωρώ ότι είναι απόλυτα πετυχημένη. Με την έννοια ότι εξασφαλίσαμε την άνοδο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ φτάσαμε και στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος. Προσωπικά νιώθω περήφανος για όσα πετύχαμε φέτος, όλοι μαζί».

«Μαλώσαμε σε ένα δωμάτιο»


Σε άλλο σημείο, αναφέρεται στην κοινή προσπάθεια με τους διοικούντες που προέρχονται από τον κόσμο της ομάδας. «Η χρονιά ήταν δύσκολη. Αρκετές φορές κλειστήκαμε σε ένα δωμάτιο και μαλώσαμε. Ωστόσο, ότι έγινε, έγινε για το καλό της ομάδας. Ξέρω ότι και τα πρόσωπα στη διοίκηση ταλαιπωρήθηκαν πολύ, αλλά τους έδωσα να καταλάβουν πως όλα γίνονται με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Είχαμε και έχουμε και ειλικρινή σχέση. Θα παλέψουμε για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν είναι εύκολο. Η οικονομική κρίση έχει απλώσει τα πλοκάμια της αλλά ξέρω ότι ο σύλλογος θα κινηθεί με γνώμονα τη σωστή λειτουργία και την αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η τακτική μας», συμπλήρωσε.


Τα σχέδια στην Α1


Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Α1 διατηρείται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Μη γνωρίζοντας τα δεδομένα που θα ισχύσουν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο κι έχοντας αντιληφθεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Στον Ηρακλή, υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο. Το ποδόσφαιρο. «Στην παρούσα φάση, δεν ξέρουμε τι θα έχουμε να διαχειριστούμε. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με ένα μεγάλο κομμάτι του συλλόγου και αναφέρομαι στο ποδόσφαιρο που εκπέμπει σήμα κινδύνου. Έχουμε ακόμη τρεις αγώνες στην Α2 όπου θα χρησιμοποιήσουμε μεν αυτόν τον χρόνο για να δούμε το μέλλον. Θα δώσουμε δύο αγώνες στο Ιβανώφειο και πραγματικά θέλω και περιμένω από τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο και να χειροκροτήσουν τα παιδιά», είπε ο Κακιούσης για να συμπληρώσει για την χρονιά που ακολουθεί. «Η φιλοσοφία που έχουμε στον Ηρακλή είναι ότι δεν γυρνάμε την πλάτη στα προβλήματα ή στην πραγματικότητα. Τα κοιτάμε και τα αντιμετωπίζουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να παλέψουμε για να δημιουργήσουμε. Χρειάζονται τρία πράγματα. Ιδέες, λύσεις και χρήματα. Δεν είναι εύκολο να εξασφαλιστούν, αλλά θα το παλέψουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top