“Από τον Σεπτέμβριο δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο”

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την οφειλή της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις».  «Είχα …

Ηρακλής

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την οφειλή της ΠΑΕ προς το πρόσωπό του, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις». 


«Είχα καταθέσει προσφυγή και, από τον Σεπτέμβριο, είχε επιδικαστεί ένα ποσό. Το θέμα, όμως, διαπίστωσα ότι είχε αφεθεί πλήρως. Δεν με είχε ενημερώσει κανένας. Προχθές με πήρε ο πρόεδρος της νέας διοίκησης του Ηρακλή για να μου μιλήσει για την κατάσταση. Μου είπε πώς είναι τα πράγματα, μου δόθηκε ένα ποσό και το θέμα τελείωσε εκεί. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προξενήσω ζημιά στον Ηρακλή», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι:

«Από τον Σεπτέμβριο, δεν με πήρε ούτε ένας άνθρωπος τηλέφωνο. Το θέμα κυλούσε και το διαχειριζόταν ο δικηγόρος μου. Τώρα, ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι τον Ηρακλή και ήταν οι μοναδικοί που ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ο κ. Τάκης μου εξήγησε το πώς σκέφτεται η διοίκηση. Ήταν ο μοναδικός που μου μίλησε και το θέμα λύθηκε σε λίγα λεπτά. Θα είμαστε σε επικοινωνία όπως μου υποσχέθηκε για οτιδήποτε. Δεν έγινε μόνο με εμένα αυτό. Με πολλά παιδιά συνέβη. Δεν μπήκε κανείς τόσο καιρό στην διαδικασία να μιλήσει με τους παίκτες και γι΄ αυτό ίσως τα πράγματα έφθασαν ως εδώ».

Ερωτηθείς για το αν είχε έρθει σε επικοινωνία, όλο αυτό το διάστημα με τον Ηλία Πουρσανίδη, είπε: «Όχι. Ήταν αυτός που με έφερε στην ομάδα του Ηρακλή, αλλά μετά, δεν είχαμε την παραμικρή επικοινωνία. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γι΄ αυτό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της πορείας του στον Ηρακλή. «Όταν ήρθα στην ομάδα πίστευα ότι θα γίνει μία καινούρια αρχή. Ήμουν μαζί με νέους ανθρώπους και φιλόδοξους. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα φθάσουμε στα άκρα. Το δυσάρεστο είναι ότι και τώρα βλέπω ότι καταθέτουν προσφυγές ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, για να μείνουν ελεύθεροι. Θέλουν να φύγουν δηλαδή και αυτό είναι πολύ αρνητικό. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φθάσει εκεί ο Ηρακλής».

Σχετικά Άρθρα

Λεονίδης: “Αγορά – πακέτο ποδoσφαίρου, βόλεϊ και άλλων Τμημάτων” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top