“Αγαπάς τον Ηρακλή; Απόδειξη”

Ο Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος ήδη έχει προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αξίας 1.000 ευρώ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για τα …

Ηρακλής

Ο Θόδωρος Καράογλου, ο οποίος ήδη έχει προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αξίας 1.000 ευρώ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για τα τεκταινόμενα στον αγαπημένη του Ηρακλή. «Λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που έχω τελευταία δεν είμαι τόσο κοντά στην ομάδα όσο θα ήθελα, αλλά ενημερώνομαι καθημερινά για τις εξελίξεις στην ομάδα. Αυτή την στιγμή συντελείται μια επανάσταση από τον κόσμο του Ηρακλή και από την αγάπη και το υστέρημα του κόσμου θα στηριχθεί η ομάδα. Μίλησα με τα μέλη της νέας διοίκησης, τους γνωρίζω άλλωστε καθώς κι εγώ είμαι μέλος του Ηρακλή από το 1978. Προσωπικά θα βοηθήσω όσο μπορώ την προσπάθεια αυτή του κόσμου του Ηρακλή. Η οικογένεια του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλη και θα στηρίξει την ομάδα. Θα χρειαστεί πιστεύω ένα πλάνο 3 ετών για να μπορέσουμε να εξαλείψουμε τα χρέη της ομάδας αλλά και να φτιάξουμε την ομάδα που αξίζει στον Ηρακλή. Ξέρουμε όλοι οι φίλοι της ομάδας την κατάσταση, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι ο κόσμος του Ηρακλή θα τα καταφέρει τελικά».

Μιλώντας για τα χρέη της ομάδας ανέφερε τα εξής: «Τα χρέη είναι 3 ειδών. Είναι τα χρέη προς παίκτες και προπονητές, τα χρέη σε τρίτους και τα χρέη προς το δημόσιο. Για τα χρέη προς το δημόσιο γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται, υπάρχει μια ρύθμιση και οι δόσεις πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα από την διοίκηση. Το μεγάλο πρόβλημα λοιπόν είναι τα χρέη σε τρίτους και σε παίκτες, αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Από ότι γνωρίζω η διοίκηση θα έχει μια συνάντηση με τον κ. Ρέμο, που είναι γνήσιο και καθαρό παιδί και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Αντώνης αγαπά τον Ηρακλή και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο θέμα των χρεών. Ας μην οξύνουμε λοιπόν τα πνεύματα. Η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει και ο Αντώνης με μια καλή προσέγγιση θα βοηθήσει τον Ηρακλή. Εείναι ένας γνήσιος Ηρακλειδέας και αγαπά την ομάδα».

Κλείνοντας, ο κ. Καράογλου είπε επίσης: «Αγαπώ τον Ηρακλή και θα βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ στην δύσκολη αυτή ώρα. Πιστεύω ότι με δουλειά και με τις κατάλληλες επαφές θα λυθούν όλα και η ομάδα θα προχωρήσει. Θα έρθω πάλι σε επαφή με την διοίκηση, τους γνωρίζω καλά άλλωστε και όλοι μαζί θα δούμε τι μπορεί να γίνει για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Δεν έκρυψα ποτέ ότι είμαι Ηρακλειδέας και θα βοηθήσω όσο μπορώ, ελπίζω και άλλοι επώνυμοι φίλοι της ομάδας να πράξουν το ίδιο και να έρθουν δίπλα στην ομάδα αυτή την ώρα. Για να παραφράσω και ένα γνωστό σλόγκαν… ‘Αγαπάς τον Ηρακλή; Απόδειξη’».

Σχετικά Άρθρα

ΔΙΟΝ Τηλεόραση: “Συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top