Μήνυμα “Ενιαίου Ηρακλή” από Τάσο και Αντρέι

Το δόγμα του “Ενιαίου Ηρακλή” κυριαρχεί στη σκέψη και στην πολιτική των διοικούντων της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, ακόμη και στην προσπάθεια της ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. …

Ηρακλής

Το δόγμα του “Ενιαίου Ηρακλή” κυριαρχεί στη σκέψη και στην πολιτική των διοικούντων της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, ακόμη και στην προσπάθεια της ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, δύο αγωνιστικές προσωπικότητες – σύμβολα στο Σύλλογο, ο ποδοσφαιρικός αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής και ο βολεϊκός ομόλογός του, Αντρέι Κράβαρικ θα βρεθούν αύριο (14/05), στις 14:00, στην Μίκρα, προκειμένου να “προμοτάρουν” από κοινού την αγορά διαρκείας και την οικονομική ενίσχυση για το ποδόσφαιρο.

Οι διοκούντες της ΠΑΕ, σε συνεργασία με τα στελέχη και των υπολοίπων τμημάτων του Συλλόγου αναμένεται να προχωρήσουν και στο επόμενο διάστημα σε ανάλογες ενέργειες για την προώθηση της ανάγκης οικονομικής συνεισφοράς στην ΠΑΕ.   

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο αρχηγών έχει ως εξής:

“Κοινή συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Τάσος Κατσαμπής και ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Andrej Kravarik, αύριο, Παρασκευή 14/05, στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου των Εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στην Μίκρα, με αντικείμενο την προσπάθεια ενίσχυσης του ‘κυανόλευκου’ ποδοσφαίρου”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top