Κίνδυνος αναβολής

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ηρακλή και το Αιγάλεω. Αιτία τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει …

Διάφορα

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα στον Ηρακλή και το Αιγάλεω. Αιτία τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Αθήνας  που ανάγκασαν τους καλαθοσφαιριστές να ανακοινώσουν ότι δεν θα αγωνιστούν απέναντι στον Γηραιό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση των παικτών του Αιγάλεω: «Το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, ανακοινώσαμε στη διοίκηση της ομάδας μας, πως εάν δεν πληρωθούμε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε το ερχόμενο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Ηρακλή.
Η απόφαση μας είναι τελεσίδικη και όλα πλέον εξαρτώνται από τους διοικούντες της ΚΑΕ Αιγάλεω και, απ’ ότι μας λένε, τον δήμαρχο της πόλης. Η κοροϊδία έχει ξεπεράσει τα όρια της ανοχής μας. Σεβόμαστε και ευχαριστούμε τον κόσμο του Αιγάλεω που μέχρι το τέλος στάθηκε δίπλα μας και μας βοήθησε να αντέξουμε τη φετινή τραγική κατάσταση στην ομάδα. Λυπούμαστε που οδηγούμαστε στην απόφαση να μην αγωνιστούμε, αλλά θεωρούμε ότι είναι ο μοναδικός τρόπος, να φέρουμε κάποιους ανθρώπους προ των ευθυνών τους.

Οι Αθλητές του Α.Ο. Αιγάλεω».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top