Η διάψευση και τα σχέδια το μέλλον

Τρεις αγώνες απομένουν για να πέσει και τυπικά η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α2 και τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή είναι πολλά. …

Ηρακλής

Τρεις αγώνες απομένουν για να πέσει και τυπικά η αυλαία στο πρωτάθλημα της Α2 και τα σενάρια για την επόμενη μέρα στον Ηρακλή είναι πολλά. Προς το παρόν, τίποτα δεν επιβεβαιώνεται με τους ανθρώπους των κυανόλευκων να θέλουν να βάλουν «στοπ» στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τους παίκτες που θα έρθουν ή θα μείνουν.
Όπως μάλιστα σημείωσε ο Λευτέρης Κακιούσης, όλα όσα λέγονται και γράφονται «είναι στη σφαίρα της φαντασίας». Η λακωνική αυτή δήλωσή, ολοκληρώνεται με το εξής, που είναι και το σημείο-κλειδί: «Περιμένουμε τη διοίκηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».
Για να φτάσει ο Ηρακλής να ασχοληθεί με παίκτες και το ρόστερ της επόμενης σεζόν, πολλά θα πρέπει να γίνουν. Και μόνο το γεγονός ότι το ΤΑΚ θα μετατραπεί σε ΚΑΕ, απαιτεί μεγάλες ανατροπές, ανθρώπους (ή άνθρωπο) που θα μοιραστούν (ή θα πάρει) το 90% των μετοχών. Και βέβαια, αφού βρεθούν χρηματοδότες θα γίνουν κινήσεις. Οι ατζέντηδες βολιδοσκοπούν τον Ηρακλή, μοιράζουν παίκτες, αλλά σοβαρή συζήτηση και επαφή δεν μπορεί να γίνει.
Στο διοικητικό κομμάτι, οι ζυμώσεις είναι συνεχείς. Οι άνθρωποι που κουβάλησαν το σωματείο τα τέσσερα δύσκολα χρόνια της Α2, αναζητούν τον συνεχιστή της προσπάθειας. Με τις βάσεις να είναι σταθερές από πλευράς χρεών αφού μένει να καλυφθεί το φετινό άνοιγμα, υπάρχουν οι προοπτικές για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Η προϋπόθεση που απαιτείται δεν είναι απλά μια καλή διαχείριση. Με ένα καλό μπάτζετ, μπορεί να δημιουργηθεί μια καλή ομάδα που θα δει πέρα από μια αξιοπρεπή πορεία.

Προβλήματα και αβεβαιότητα

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προπόνηση του Ηρακλή, ωστόσο η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι στον αέρα. Οι παίκτες του Αιγάλεω είναι αποφασισμένοι να μην ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη αν δεν πληρωθούν αύριο το πρωί που σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα πάρει στα χαρτιά τον αγώνα. Στο αγωνιστικό, από το σημερινό πρόγραμμα έλειπαν οι Πέτροβιτς, Λάππας, Καμπερίδης και Τσαλκιτζής.

Σχετικά Άρθρα

H απάντηση της ΚΑΕ Ηρακλής στην παραποίηση της οφθαλμοφανούς αλήθειας

Μπάσκετ

Back to Top