Δέσμευση Πολύκαρπου για συλλογή υπογραφών

Μία σημαντική είδηση προέκυψε στο χθεσινοβραδινό (12/5) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον Δήμο Πολύκαρπο, ο πρώην αντιπρόεδρος της …

Ηρακλής

Μία σημαντική είδηση προέκυψε στο χθεσινοβραδινό (12/5) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε με τον Δήμο Πολύκαρπο, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυανόλευκης εταιρίας και αποκλειστικός υπεύθυνος των οικονομικών πεπραγμένων της τελευταίας τριετίας, ανέλαβε το κομμάτι της συλλογής υπογραφών από όλους όσους έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ. 


Ανέλαβε δηλαδή το δυσκολότερο κομμάτι για τη συμπλήρωση του φακέλου που θα στείλει η ΠΑΕ στην αρμόδια επιτροπή για να λάβει την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και καλείται ο Πολύκαρπος μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει την αποστολή του, διότι διαφορετικά ο κίνδυνος για τον Ηρακλή είναι μεγάλος. 


Όσον αφορά την υπόθεση του Χρήστου Μπούρμπου, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δικηγόρο του και κλείστηκε ραντεβού για αύριο το πρωί στην Αθήνα, ώστε να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top