Στηρίζει την προσπάθεια ο αρχηγός

Συνάντηση, μέσα από την οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας Ηρακλή και Τάσου Κατσαμπή, είχαν οι παράγοντες της ομάδας με τον αρχηγό, …

Ηρακλής

Συνάντηση, μέσα από την οποία επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση για συνέχιση της συνεργασίας Ηρακλή και Τάσου Κατσαμπή, είχαν οι παράγοντες της ομάδας με τον αρχηγό, ο οποίος υπογράμμισε ότι στηρίζει απολύτως την προσπάθεια, που καταβάλλει διοικητικά ο κόσμος της ομάδας, μέσα από την παρουσία του νέου σχήματος, που “τρέχει” πλέον τα πράγματα στην Μϊκρα.

“Από την πλευρά μου θα είμαι δίπλα σας, μιας και είναι μια προσπάθεια του κόσμου της ομάδας μας. Πάντοτε είμαι στις υπηρεσίες της ομάδας και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου να βοηθήσω σε όλους τους τομείς”, υπογράμμισε ο “γαλάζιος” αρχηγός στους διοικούντες, ενώ τις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν τα σχετικά με την ανανέωση συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο.

Το αναλυτικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής για τη συνάντηση έχει ως εξής:

‘Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τον αρχηγό της ομάδας, Τάσο Κατσαμπή. Ο ‘κυανόλευκος’ αρχηγός τόνισε ότι συμπαρίσταται με απόλυτο τρόπο και τάσσεται αλληλέγγυος στην όλη προσπάθεια, που καταβάλλει ο κόσμος του Συλλόγου, μέσω της νέας Διοίκησης, ενώ δήλωσε διατεθειμένος να πράξει κάθε τι δυνατόν, από την πλευρά του, για τη συσπείρωση της οικογένειας του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ και την επιτυχία του έργου, που επιτελείται.

Για μια ακόμη χρονιά δήλωσε στρατιώτης στις υπηρεσίες της ομάδας, ενώ η Διοίκηση, από την πλευρά της, επιβεβαίωσε και επισήμως τη συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό, γεγονός, που σημαίνει ότι στο προσεχές διάστημα θα προχωρήσουν και οι τυπικές διαδικασίες’.

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top