Γιαννούλης, ο αχάριστος

Τρία χρόνια στον Ηρακλή, ο Κώστας Γιαννούλης πήρε ευκαιρίες που καμία άλλη ομάδα με το ανάλογο ειδικό βάρος δεν θα του προσέφερε. Βασικός με την …

Τρία χρόνια στον Ηρακλή, ο Κώστας Γιαννούλης πήρε ευκαιρίες που καμία άλλη ομάδα με το ανάλογο ειδικό βάρος δεν θα του προσέφερε. Βασικός με την έλευση του Πεντράθα, βασικός και με τους όλους τους τεχνικούς που διαδέχτηκαν τον Ισπανό. Ακόμη και όταν με τις εμφανίσεις του δεν έπειθε ότι ήταν καλύτερος από τους υπόλοιπους υποψηφίους για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα, εκείνος είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του.


Για να παίξει ο Γιαννούλης, περιθωριοποιήθηκε ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο ο Ηρακλής θα μπορούσε να αποκοιμίσει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο λόγος για τον διεθνή με όλες τις «μικρές» εθνικές και δευτεραθλητή Ευρώπης, Γιώργο Ιωαννίδη. Αν η ομάδα αξιολογούσε τους παίκτες με την εμπορική τους αξία, όπως συμβαίνει σε αρκετούς συλλόγους, είναι βέβαιο ότι ο Ιωαννίδης θα είχε τον πρώτο λόγο για τη συγκεκριμένη θέση.


Ο Γιαννούλης όμως ήταν η πρώτη επιλογή και μέσα από τον Ηρακλή προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Και τώρα που έφτασε η στιγμή να καρπωθεί η ΠΑΕ ένα ποσό από την επένδυση που έκανε προ τριετίας, ο Γιαννούλης συμπεριφέρθηκε ως στυγνός επαγγελματίας σε μία πολύ κρίσιμη στιγμή για τον Ηρακλή. Εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της κυανόλευκης εταιρίας και για το ποσό των 22.000 ευρώ (!) διεκδικεί την ελευθερία του. Ξέχασε σε ποια ομάδα οφείλει την ποδοσφαιρική του ύπαρξη σε τόσο υψηλό επίπεδο και της στερεί το δικαίωμα να εισπράξει ένα σεβαστό ποσό από την πώλησή του σε ομάδα της Ελλάδος ή του εξωτερικού.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιαννούλης διαβεβαίωνε άπαντες μέχρι και πριν από περίπου μία εβδομάδα ότι δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top