“Τα χρέη έχουν ονοματεπώνυμο”

Ο Γιάννης Τάκης, σε συνέντευξή του (11/5) στον sport103 Fm αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αλλά και στην κατάσταση που παρέλαβε όπως και στο …

Ηρακλής

Ο Γιάννης Τάκης, σε συνέντευξή του (11/5) στον sport103 Fm αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αλλά και στην κατάσταση που παρέλαβε όπως και στο θέμα του Ζοέλ Επαλέ που βρίσκεται στο προσκήνιο. “Εμείς από την αρχή είπαμε ότι το τρίπτυχο που θα στηρίξει την προσπάθειά μας θα είναι η διαφάνεια, η ειλικρίνεια και το πείσμα. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο και δεν γίνεται να το κακομεταχειρίζονται. Για αυτό και είπαμε ότι θα είμαστε ειλικρινείς ακόμα και στο τελευταίο 10ευρω. Πολύ σύντομα θα είμαστε στην απόλυτη θέση αυτό που λέμε να το τεκμηριώσουμε ώστε ο καθένας να βγάλει τα συμπεράσματά του και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Δεν μπορεί να πάει άλλο έτσι ο Ηρακλής και κινδυνεύουμε με ολοκληρωτική καταστροφή”, τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.
Για την κατάσταση των χρεών που παρέλαβε η Διοίκηση Πρωτοδικείου είπε: “Περίπου κάθε μισή ώρα ανεβαίνει προς τα πάνω. Δεν μπορεί να διευκρινιστεί ακόμα. Με πολύ απλά λόγια τους τελευταίους 7-8 μήνες ο Ηρακλής λειτουργούσε χωρίς να πληρώνει σχεδόν τίποτα. Αντιλαμβανόμαστε το άγχος των ανθρώπων και το δίκιο τους με την πόρτα να ανοίγει είτε από ενθουσιασμένους Ηρακλειδείς που θέλουν να βοηθήσουν, είτε από όσους έχουν λαμβάνειν”.
Για την λογική των μελών της Διοίκησης Πρωτοδικείου παρά τη γνώση των δυσκολιών που θα υπήρχανε: “Ήταν σαφές σε όλους μας ότι ήταν μία δύσκολη στιγμή. Ήρθαμε για να πολεμήσουμε και να φύγουμε περήφανοι χωρίς να θέλουμε να γίνουμε παράγοντες και χωρίς να είμαστε παράγοντες. Η θέση μας είναι στην κερκίδα και εκεί θα επιστρέψουμε όταν ολοκληρωθεί το έργο μας”. 
Για την ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας σημείωσε: “Μετά από την τιτάνια προσπάθεια του κόσμου κανείς δεν μπορεί να προκαλέσει πλήγματα”. 
Οσο για τον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: “Ο Αντώνης Ρέμος δεν μπορεί να αποχωρήσει από τα χρέη του που δεν μπορεί να τα πάρει μία Διοίκηση Πρωτοδικείου”.
Για τη συλλογή των χαρτιών για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League ήταν ξεκάθαρος ότι: “Από την πλευρά μας θα πιέσουμε να μαζέψουμε τα χαρτιά για τον φάκελο που δεν υφίσταται την στιγμή αυτή για την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα ώστε να συμμετάσχουμε σε αυτό και να μην πάει η προσπάθεια στο βρόντο. Θα αναγκαστούν αυτοί που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα να το λύσουνε. Έχει φθάσει ο κόμπος στο χτένι και ελπίζω να έχουν αντιληφθεί την κατάσταση. Τα χρέη εξάλλου έχουν ονοματεπώνυμο με την εταιρεία να έχει μέτοχο και ιδιοκτήτη”.
Για την απουσία του Αντώνη Ρέμου στο εξωτερικό υπογράμμισε: “Ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να λείπει τις τελευταίες δύο εβδομάδες εκτός Ελλάδος αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν εντός Ελλάδος και θα πρέπει να αντιδράσει. Προσωπικά δεν είχαμε καμία επαφή όπως και κανένα από τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης κάτι που και ο ίδιος δεν το επιδιώκει. Οφείλει όμως απέναντι στον κόσμο του Ηρακλή που πάντα έλεγε ότι θέλει να τον κοιτάει στα μάτια να τον κοιτάξει”.
Για το θέμα του Ζοέλ Επαλέ τόνισε: “Αυτό που είναι προτεραιότητα για τον Ηρακλή και το επόμενο στενό διάστημα είναι η καθημερινότητα. Οι μεταγραφές δεν είναι προτεραιότητά μας. Ο Επαλέ στην παρουσία του στον Ηρακλή είναι αλήθεια ότι δημιούργησε σχέσεις λατρείας με τον κόσμο του Ηρακλή. Ο κ. Μπουμπένκο όμως θα είναι εκείνος που θα αξιολογήσει το καλύτερο για το ρόστερ και σαφώς αν κριθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα απόκτησής του θα γίνει προσπάθεια”.
Για το δίδυμο των Γιόζεφ Μπουμπένκο και Γρηγόρη Φανάρα επισήμανε: “Μπουμπένκο και Φανάρας είναι ακλόνητοι. Ήταν εξάλλου οι πρώτες επαφές της Διοίκησης Πρωτοδικείου. Πιστεύουμε ότι ο κ. Μπουμπένκο βοήθησε και τις δύο φορές τον Ηρακλή που κλήθηκε. Έζησε τις δύσκολες στιγμές και αντεπεξήλθε. Σε μία ομάδα η κεφαλή είναι ο προπονητής. Του εξηγήσαμε πώς σκεφτόμαστε να πορευτούμε, συμφώνησε και είναι μαζί μας και ήδη εργάζεται για τον Ηρακλή στις διακοπές του. Ο κ. Φανάρας είναι μέρος της ζωντανής ιστορίας του Ηρακλή και είναι καθημερινά στα γραφεία”.
Κι όσο για την προσπάθεια εξασφάλισης εσόδων σημείωσε: “Γίνονται πάρα πολλές επαφές για διαφημιστικά έσοδα ή χορηγίες. Ζούμε ωστόσο σε μία ιδιαίτερη περίοδο. Αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση για τις πρώτες ανακοινώσεις”.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top