Γεράνης: «Όλοι κοντά στη νέα προσπάθεια»

Ο Δήμαρχος Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα του για τον Ηρακλή και την Τρίτη (11/5) μίλησε στο Libero 107.4 για την …

Ηρακλής

Ο Δήμαρχος Χορτιάτη, Μιχάλης Γεράνης, δεν έχει κρύψει ποτέ τα αισθήματα του για τον Ηρακλή και την Τρίτη (11/5) μίλησε στο Libero 107.4 για την προσπάθεια της νέας διοίκησης στην αγαπημένη του ομάδα.

«Σε αυτήν την προσπάθεια της «κυανόλευκης» οικογένειας, ειδικά σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, καλό θα ήταν όλοι οι φίλοι της ομάδας, από το υστέρημα τους να βοηθήσουν τον Ηρακλή και θα βρει τον δρόμο του. Ο Ηρακλής έχει περάσει από πολλές μπόρες αλλά τώρα υπάρχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση καθώς ο κόσμος δεν θέλει η ομάδα να περάσει πάλι τα ίδια», τόνισε αρχικά ο Μιχάλης Γεράνης για να συμπληρώσει: 

 «Πιστεύω ότι η προσπάθεια μπορεί να πετύχει. Έπρεπε νομίζω να υπάρξει αλλαγή κατεύθυνσης, είναι σημαντικό να ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Έρχονται δύσκολα χρόνια και είναι δύσκολο να βρεθούν επενδυτές, αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος του Ηρακλή. Η κρίση έχει αγγίξει τους πάντες τώρα αλλά θεωρώ ότι πολλοί με λίγα χρήματα, μπορούν να κάνουν τον Ηρακλή δυνατό, οι λίγοι με τα πολλά χρήματα τελειώσανε πλέον».

Ερωτηθείς αν θα πρέπει όλοι οι επώνυμοι Ηρακλειδείς να βγουν μπροστά και να διαφημίσουν την προσπάθεια που γίνεται, ο Δήμαρχος Χορτιάτη τόνισε:
«Έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια και πιστεύω ότι η αγάπη για την ομάδα θα φέρει πολλούς κοντά και θα φανεί σύντομα. Σίγουρα υπάρχει μια κούραση στον κόσμο από τις τελευταίες χρονιές αλλά πιστεύω ότι όλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι φίλοι της ομάδας, θα βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται για τον ιστορικό Ηρακλή».

Τέλος, ο κ. Γεράνης έκανε το δικό του σχόλιο για το γήπεδο του Ηρακλή: «Το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό για τον Ηρακλή, πρέπει να είναι προτεραιότητα. Ίσως με τις τελευταίες εξελίξεις να έχει πάει λίγο πίσω αλλά δεν θα μείνει έτσι, είναι πάγιο αίτημα όλων των Ηρακλειδέων και πρέπει να γίνε πραγματικότητα. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα προχωρήσουν όπως πρέπει και ο Ηρακλής θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο, τότε να ξέρετε πως όλα θα είναι πολύ διαφορετικά για την ομάδα, θα είναι πολύ καλύτερα όλα».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top