Τεράστιο το ενδιαφέρον για το κυανόλευκο καμπ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το μπασκετικό καμπ που διοργανώνει ο Ηρακλής. Σε ένα πανέμορφο μέρος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των …

Ακαδημία

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το μπασκετικό καμπ που διοργανώνει ο Ηρακλής. Σε ένα πανέμορφο μέρος στην Μεταμόρφωση Χαλκιδικής και πιο συγκεκριμένα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Καλύβα θα φιλοξενηθεί από 18 έως 27 Ιουνίου το IRAKLIS BASKETBALL CAMP.

Σκοπός του καμπ είναι να μυήσει τους μικρούς αθλητές στα μυστικά του Μπάσκετ με την εφαρμογή ενός επιστημονικού προγράμματος προπόνησης και πολλών ακόμα δραστηριοτήτων (κατασκηνωτικά παιχνίδια κ.α.). Στο καμπ μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 14 ετών.

Το προπονητικό τιμ του καμπ θα αποτελείται κυρίως από τους προπονητές των Ακαδημιών Μπάσκετ της ομάδας μας οι οποίοι έχουν μεγάλη πείρα στην εκμάθηση των βασικών στοιχείων του αθλήματος σε παιδιά μικρής ηλικίας.

Το πρόγραμμα των ωρών Μπάσκετ που θα εφαρμοστεί στους μικρούς αθλητές έχει επιμεληθεί ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Λευτέρης Κακιούσης με τους συνεργάτες του οι οποίοι και θα διδάξουν τα μυστικά του αθλήματος κατά την διάρκεια του καμπ στα παιδιά.

Επίσης πολλοί γνωστοί αθλητές από τον χώρο της Α1 θα επισκεφθούν το καμπ για να διδάξουν και να διαγωνιστούν με τους συμμετέχοντες. Σε όλα τα παιδιά θα μοιραστούν μπλουζάκια, σορτς, καπέλα κ.α. με το λογότυπο του IRAKLIS BASKETBALL CAMP. Πολλά και πλούσια θα είναι τα δώρα που θα μοιραστούν, σε όσους κερδίσουν στα διαγωνιστικά παιχνίδια και σε όσους ξεχωρίσουν στις διάφορες δραστηριότητες που θα πάρουν μέρος, από τους χορηγούς του καμπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ: 2310 249 600 ( ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ) κιν: 6945 691313. (Στο καμπ μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά που το ταμείο τους δικαιολογεί ιδιωτική κατασκήνωση).

Σχετικά Άρθρα

Παπαδούλης: “Γίνεται συστηματική δουλειά στην Ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή”

Μπάσκετ

Back to Top