Στις επάλξεις τα παραρτήματα της ΑΘ10

Ξεσηκωμός παρατηρείται στους συνδέσμους του Ηρακλή για τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας. «Η ώρα έφτασε. Εμείς είμαστε ο Ηρακλής. Στήριξη… διαρκείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η …

Επικαιρότητα

Ξεσηκωμός παρατηρείται στους συνδέσμους του Ηρακλή για τα εισιτήρια διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας. «Η ώρα έφτασε. Εμείς είμαστε ο Ηρακλής. Στήριξη… διαρκείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της Αυτόνομης Θύρας 10, ενώ εκδόθηκαν και ανακοινώσεις από εφτά παραρτήματα του δυναμικού συνδέσμου.

Η πρώτη αφορά την ΑΘ10 Τριλόφου και αναφέρει: «Η Αυτόνομη Θύρα 10 Τριλόφου σας ανακοινώνει πως άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Η ομάδα μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.
υ.γ  Το ρόπαλο μεγαλώνει και θα τσακίσει όποιον βάζει εμπόδια στον Ηρακλή μας!
υ.γ2 Εμείς θα σε πάμε ψηλά!
Για πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συνδέσμου». 

Ανακοίνωση Α.Θ 10 Χαλάστρας 
«Η Αυτόνομη Θύρα 10 Χαλάστρας ανακοινώνει στον κόσμο του Ηρακλή ότι άρχισαν οι προεγγραφές για τα Εισιτήρια Διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. ‘Ηρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός. Περισσότερες πληροφορίες στο  6979436848».


Ανακοίνωση Α.Θ 10 Σερρών 
«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και μεις με τη σειρά μας, τον κόσμο του Ηρακλή, ότι ξεκίνησε η προεγγραφή των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα δύσκολη και διαφορετική, ποδοσφαιρική χρονιά. Επειδή μας αρέσουν τα δύσκολα και επειδή μάθαμε πάντα να τα ξεπερνάμε με επιτυχία, στηρίξτε όλοι τη νέα διοικητική προσπάθεια της Παε Ηρακλής με την αγορά διαρκείας. Εμείς είμαστε ο Ηρακλής…Μη το ξεχνάτε». 

Ανακοίνωση Α.Θ 10 Βαλμάδας 
» Η Αυτόνομη Θύρα 10 Βαλμάδας καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη στις 21:00, για λειτουργικά θέματα του συνδέσμου. Επίσης ενημερώνουμε το λαό του Ηρακλή, ότι συνεχίζονται σε εντατικό βαθμό οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν. Γιατί μόνο ΕΜΕΙΣ μπορούμε να βγάλουμε την ομάδα απ’ αυτό το διοικητικό αδιέξοδο».
 
Ανακοίνωση Α.Θ 10 Κιλκίς 
«Οι προεγγραφές έχουν ξεκινήσει. Η οικονομική ενίσχυση της ομάδα μας μέσω της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας είναι πιο απαραίτητη από ποτέ. Καθημερινά 20:00-23:00 στα γραφεία του συνδέσμου για περισσότερες πληροφορίες. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ στα εύκολα, ΠΟΡΩΝΟΜΑΣΤΕ στα δύσκολα».

Α.Θ Στρατωνίου
«Τέλος η απραξία. Τέλος τα πειράματα. Τέλος οι σωτήρες…’Ηρθε η ώρα να αλλάξουμε την ιστορία με το ζόρι!..’Αρχισαν οι προεγγραφές εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν. Στηρίζουμε τη καψούρα μας. ‘Ωρα για πράξεις!».

Ανακοίνωση Α.Θ 10 Φλώρινας 
«Οι προεγγραφές των διαρκείας ξεκίνησαν κι εδώ στην μακρινή Φλώρινα. Μόνο ο λαός μπορεί να σπρώξει το καράβι. Μόνο με τη δική μας βοήθεια αυτή η ομάδα, θα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τη νέα προσπάθεια που γίνεται και έχει ξεκινήσει με τεράστια επιτυχία. ‘Ολοι διαρκείας αδέρφια. ‘Ολοι κοντά στον Ηρακλή μας».

Σχετικά Άρθρα

Κακουργηματική δίωξη σε 4 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την παρ’ ολίγο δολοφονία οπαδού του Άρη.

Διάφορα

«Πρωτοβουλία συγγνώμης» για τα θύματα από Γκαγκαλούδη (pic+vid)

Διάφορα

Back to Top