Μπράβο σας… Ευρωπαίες οι κυανόλευκες γοργόνες

Η Ευρώπη περιμένει τον Ηρακλή από την επόμενη αγωνιστική σεζόν και τα κορίτσια του Γιώτη Ιωακειμίδη γράφουν ιστορία. Οι γοργόνες στο παιχνίδι με τη ΝΕ …

Άλλα αθλήματα

Η Ευρώπη περιμένει τον Ηρακλή από την επόμενη αγωνιστική σεζόν και τα κορίτσια του Γιώτη Ιωακειμίδη γράφουν ιστορία. Οι γοργόνες στο παιχνίδι με τη ΝΕ Πατρών πέτυχαν (10/5) τη δεύτερη απαραίτητη νίκη, με σκορ 5-12, που εξασφαλίζει μια θέση στους ημιτελικούς, και τη συμμετοχή στην Ευρώπη από τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Σε ένα παιχνίδι που υπήρχε ηρεμία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, οι κυανόλευκες παρουσιάστηκαν καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.


Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε ο έφορος του τμήματος Ανδρέας Τζίμας: “Αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο η συμμετοχή του Ηρακλή στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 και η έξοδος για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Ευρώπη. Το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι αυτή μας η επιτυχία να μην είναι ένα πυροτέχνημα αλλά να έχει και συνέχεια. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να έχουμε την απαραίτητη ηθική και οικονομική στήριξη από τον κόσμο αλλά και από τον ίδιο το σύλλογο, ο οποίος περνάει δύσκολες στιγμές.”


Ο Ηρακλής καλείται να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού στις 15 Μαίου.


 Τα οκτάλεπτα: 0-4, 4-6, 1-5, 0-1


ΝΕ Πατρών: Webster 1, Χαραλαμπίδου 2, Κοντογιαννάτου 1, Καϊάφα 1, Μαστρογιαννοπούλου 1


ΓΣ Ηρακλής: Ipacs 3, Τζίμα 1, Toth 3, Χατζημελετίου 1, Φλώρου Μ. 1, Ζάντου 3

Back to Top