Επαλέ: Κόντρα στα δύσκολα

Το όνειρο, ο στόχος, το μεγάλο «θέλω» είναι πάντα ο Ζοέλ Επαλέ. Από την ώρα που ο Καμερουνέζος έφυγε από τον Ηρακλή, στα μισά της …

ΗρακλήςΤο όνειρο, ο στόχος, το μεγάλο «θέλω» είναι πάντα ο Ζοέλ Επαλέ. Από την ώρα που ο Καμερουνέζος έφυγε από τον Ηρακλή, στα μισά της σεζόν 2006-2007, η ομάδα, ο κόσμος πάντα τον αναπολεί. Και συχνά-πυκνά πέφτει στο τραπέζι το ενδεχόμενο της επιστροφής. Προς τον Καμερουνέζο έγινε και πάλι κρούση από τον Ηρακλή. «Ελα… Σε θέλουμε».

Η διαφορά σε αυτή την περίπτωση από τις προηγούμενες είναι ότι τώρα ο Επαλέ είναι ελεύθερος. Η Μπόχουμ υποβιβάστηκε στη Β’ Γερμανίας και αυτό κάνει τον Ζοέλ Επαλέ να αποφασίζει αυτός για το μέλλον του.

Αυτό βέβαια τι σημαίνει; Ότι η υπόθεση έγινε εύκολη επειδή δεν υπάρχουν στη μέση οι απαιτήσεις της ομάδας κάτι που θα έκανε τα εμπόδια αξεπέραστα; Όχι βέβαια…


Οι δυσκολίες της συγκεκριμένης υπόθεσης ήταν και παραμένουν μεγάλες. Το οικονομικό είναι πάντα ένα μεγάλο ζητούμενο αυτό όμως που σίγουρα ισχύει είναι ότι ο Ηρακλής έχει χτυπήσει την πόρτα του Επαλέ και περιμένει την απάντησή του.

Η αλήθεια είναι πως ο Καμερουνέζος, σε αυτή την κρούση, δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα για το τι θα κάνει. Δεν απέκλεισε τίποτε, δεν δέχτηκε όμως και κάτι. Αλλωστε, οι υποχρεώσεις της Μπόχουμ δεν τον άφηναν να σκεφτεί περισσότερα πράγματα. Ο Επαλέ έπαιξε και στο πρόσφατο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας (μπήκε αλλαγή στο β’ μέρος), στην ήττα από το Ανόβερο με 3-0 κάτι που έκανε την Μπόχουμ να υποβιβαστεί.

«Να τελειώσει με τις υποχρεώσεις του από εκεί και περιμένουμε για τις συζητήσεις», λένε από την ΠΑΕ Ηρακλής που είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν αυτό το μεγάλο θέμα με όποιες δυσκολίες έχει. Το οικονομικό όμως είναι πάντα ένα μεγάλο ζήτημα. Το “θέλω” όμως του Ηρακλή καταγράφεται. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι ο Γιόζεφ Μπουμπένκο είχε προλάβει να συνεργαστεί με τον Επαλέ τη σεζόν 2006-2007. Το διάστημα ήταν περίπου ένας μήνας μέχρι που ο Επαλέ αναχώρησε για τη Γερμανία.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Η ιστορική φωτογραφία, που δώρισε στην ομάδα ο Μιχάλης Γεράνης (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top