Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο

Το επόμενο Σάββατο στο Ιβανώφειο η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή από πολύ νωρίς. Όλα τα τμήματα των ακαδημιών θα δώσουν φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες …

Ακαδημία

Το επόμενο Σάββατο στο Ιβανώφειο η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή από πολύ νωρίς. Όλα τα τμήματα των ακαδημιών θα δώσουν φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες ομάδες του Ηρακλή Κοζάνης και της Κομοτηνής.
Αυτά τα παιχνίδια θα αποτελέσουν μίας πρώτης τάξης ευκαιρίας για τους νεαρούς αθλητές στο να διατηρηθούν σε καλούς αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες. Τα ματς με την ομάδα της Κοζάνης θα ξεκινήσουν στις 10:00 και θα ολοκληρωθούν στις 14:00, ενώ αυτά με την Κομοτηνή θα πραγματοποιηθούν από τις 14:00 έως και τις 16:00. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ομάδες θα παραμείνουν για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας με το Αιγάλεω. Πριν την έναρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού οι υπεύθυνοι των ακαδημιών του τμήματος θα δώσουν στο ίδρυμα «Αγάπη για το παιδί» ρούχα και δώρα που έχουν μαζευτεί από τους γονείς όλο το προηγούμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Παπαδούλης: “Γίνεται συστηματική δουλειά στην Ακαδημία μπάσκετ του Ηρακλή”

Μπάσκετ

Back to Top