Η γιορτή του Τζούντο

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γιορτή του τμήματος Τζούντο στο Ιβανώφειο για την υποδοχή της αποστολής του Ηρακλή που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Οσάκα. …

Άλλα αθλήματα

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γιορτή του τμήματος Τζούντο στο Ιβανώφειο για την υποδοχή της αποστολής του Ηρακλή που συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά της Οσάκα. Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο προπονητής του τμήματος Αυγερινός Μαϊστρέλλης, η αποστολή που εκπροσώπησε το σύλλογο στην Ιαπωνία, αθλητές του τμήματος που παρακολουθούν προγράμματα απεξάρτασης στην θεραπευτική κοινότητα ΙΘΑΚΗ,  οι γονείς των αθλητών και πολλοί υποστηρικτές του τμήματος.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με στιγμιότυπα αγώνων και εκδηλώσεων στην Ιαπωνία ενώ η εκδήλωση τέλειωσε με την ανακοίνωση του προπονητή του τμήματος Αυγερινού Μαϊστρέλλη που ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του Ηρακλή σε τουρνουά στην Ιαπωνία το Νοέμβριο με τη συμμετοχή μάλιστα ατόμων από τα προγράμματα απεξάρτησης της θεραπευτικής κοινότητας ΙΘΑΚΗ, κάτι το οποίο θα συμβεί για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού τζούντο.


Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση έχουν δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος Τζούντο http://iraklis-judo.blogspot.com/ αλλά και στην σελίδα του Ερασιτέχνη www.iraklis.org.

Back to Top