Πρώτο βήμα για την Ευρώπη

Την έξοδο του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Ευρώπη θα επιδιώξει να  σφραγίσει τη Δευτέρα (10/5) το γυναικείο πόλο του Ηρακλή, μετά την …

Άλλα αθλήματα

Την έξοδο του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην Ευρώπη θα επιδιώξει να  σφραγίσει τη Δευτέρα (10/5) το γυναικείο πόλο του Ηρακλή, μετά την σημερινή του νίκη κόντρα στην ομάδα της ΝΕ Πατρών με 14-9.


Οι παίκτριες του Γιώτη Ιωακειμίδη μπήκαν στον αγώνα μουδιασμένες καθώς απέχουν από την αγωνιστική δράση εδώ και ένα μίση μήνα αλλά στο δεύτερο οκτάλεπτο βρήκαν τον καλό τους εαυτό και έδειξαν ότι είναι δύσκολο να ηττηθούν.


Η επιστροφή της Μαργαρίτας Πλευριτου, στην αγωνιστική δράση έδωσε χαρά στους φίλαθλους του Ηρακλή που βρέθηκαν στο Ποσειδώνιο για να στηρίξουν αυτή την μεγάλη πορεία  του γυναικείου πόλο.


Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρίνα Φλώρου η οποία βρεθηκε σε πολύ καλή ημέρα  πέτυχε 5 γκολ. Η 15χρονη πολίστρια του Ηρακλή όπως και οι υπόλοιπες έδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον αρκεί κάποιοι να την στηρίξουν. 


Η πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ  κρίνεται στις δύο νίκες, με τον επόμενο αγώνα να διεξάγεται την Δευτέρα στις 10 Μαΐου στην Πάτρα,  ενώ αν χρειαστεί τρίτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12 Μαΐου με τον Ηρακλή να έχει πλεονέκτημα έδρας.


Τα οκτάλεπτα: 2-4,6-1,4-2,2-2


Ηρακλής: Ίπαξ 2, Κοτσιδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Τζίμα 1, Φλώρου Χ. 2, Τοτ 2, Φλώρου Μ. 5


Πάτρα: Γουμπτεστ 4, Χαραλάμπιδου 1, Βανομεν 2, Λοιζ Γκιουγετ 1, Κοντογιαννατου 1

Back to Top