Γιάκομπ: “Για την Ηρακλάρα…”

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας του με το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Βικτοράς Γιάκομπ έδειξε πολύ ικανοποιημένος από τη νέα προσπάθεια, η οποία …

Ηρακλής

Μετά τη συνάντηση γνωριμίας του με το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής, ο Βικτοράς Γιάκομπ έδειξε πολύ ικανοποιημένος από τη νέα προσπάθεια, η οποία καταβάλλεται, προκειμένου να αναστηλωθεί η ομάδα.

Μάλιστα οι διοικούντες κατέβαλαν στον Ρουμάνο τοπ σκόρερ του “Γηραιού” δόσεις του συμβολαίου του και εξέφρασαν στην πλευρά του τη σημασία που έχει ο υψηλόσωμος στράικερ στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Γιόζεφ Μπουμπένκο.

“Στηρίζω με όλη μου τη ψυχή την προσπάθεια, που γίνεται προκειμένου να βρει τον δρόμο της η ομάδα. Ηρακλάρα!”, έλεγε μετά τη συνάντηση ο Βικτοράς, συμπληρώνοντας: “Για μένα η δουλειά δεν τελείωσε εδώ. Μένω λίγες μέρες ακόμη στη Θεσσαλονίκη, καθώς θέλω να συμπληρώσω προπονήσεις. Μετά ξεκούραση, γιατί μου χρειάζεται. Δεν ξέρω που θα πάω στις διακοπές, αλλά θέλω να ηρεμήσω. Θα έρθω με πολλή διάθεση για την προετοιμασία της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση η παραμονή του προπονητή μας”, σημείωσε ο Βικτοράς Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top