Στην Αθήνα για να τελειώσει την άνοδο

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής έχει την ευκαιρία να τελειώνει με την υπόθεση άνοδο και μαθηματικά. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την …

Ηρακλής

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής έχει την ευκαιρία να τελειώνει με την υπόθεση άνοδο και μαθηματικά. Οι κυανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την τρίτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, το Παγκράτι στο κλειστό του ΜΕΤΣ (17:30), με γεμάτο οπλοστάσιο.
Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση “κλειδώνει” την άνοδο με νίκη επί της αθηναϊκής ομάδας, αλλά ακόμη και με ήττα έως εννέα πόντους (ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει με 86-76) κι έτσι στις αγωνιστικές που απομένουν θα προσπαθήσει να πετύχει τον άλλο στόχο που έχει θέσει, να τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας τον Ίκαρο/Έσπερο, με τον οποίον ισοβαθμεί.
Ο Ηρακλής θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και στην αποστολή μετέχουν όλοι οι παίκτες, αφού οι Σπύρος Κέκελης και Σάββας Καμπερίδης που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού, είναι 100% υγιείς και την τελευταία εβδομάδα μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Μόνο ο Λευτέρης Κακιούσης είναι τραυματίας, αφού θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας με πατερίτσες, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top