Δημητρίου: “Ενημέρωση για τα πάντα”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Δημήτρης Δημητρίου φιλοξενήθηκε (7/5) στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τις …

Ηρακλής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, κ. Δημήτρης Δημητρίου φιλοξενήθηκε (7/5) στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής για τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησης και την ανταπόκριση του κόσμου της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Δημητρίου ανέφερε :

«Είναι δύσκολο το έργο μας, ήταν απελπιστική η κατάσταση στην ομάδα και ευτυχώς έχουμε την στήριξη του κόσμου της ομάδας, που μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό μας, ο Ηρακλής χρειάζεται συσπείρωση τώρα, η ομάδα έχει ανάγκη από την βοήθεια του λαού της, χρειάζεται την φωνή του κόσμου του Ηρακλή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο»

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης :

«Είναι τρομερή η ανταπόκριση του κόσμου, τα πρώτα δείγματα ήταν παραπάνω από ενθαρρυντικά και η δύναμη που μας δίνουν είναι πολύ μεγάλη. Και εμείς άλλωστε είμαστε παιδιά από την κερκίδα, εκεί είναι η θέση μας. Ο Ηρακλής θέλει στήριξη αυτή τη στιγμή, να πάρουμε και εμείς κουράγιο και να καταλάβει ο κόσμος ότι θαύματα δεν γίνονται από μόνα τους. Βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε και θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει. Νά ξέρουν όλοι ότι θα υπάρχει ενημέρωση για όλα και ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα καταφέρουμε»

Ερωτηθείς τι είναι πιο σημαντικό αυτή την στιγμή για την ομάδα, ο κ. Δημητρίου είπε :

«Επιμονή, δουλειά και χρήματα, αυτά χρειάζεται τώρα ο Ηρακλής έτσι όπως έχουν τα πράγματα. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις σειρήνες και να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας όπως μπορεί με τις δυνατότητες του. Θέλουμε να ξέρει ο κόσμος την αλήθεια και αυτό θα γίνει. Μέσα στις 2-3 πρώτες μέρες ο κόσμος μας έχει δώσει μεγάλη δύναμη, ο Ηρακλής χρειάζεται τη δύναμη του λαού του».

Κλείνοντας ο κ. Δημητρίου ξεκαθάρισε ότι θα υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όλα :

«Έχουμε ήδη δεσμευτεί ότι θα υπάρξει πλήρης διαφάνεια και συνεχής ενημέρωση στον κόσμο για όλες τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ. Για κάθε ενέργεια που θα γίνεται από τη διοίκηση, είτε αφορά σε πληρωμές είτε σε οτιδήποτε άλλο θα υπάρχει πληροφόρηση και θα το ξέρει ο κόσμος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη που μας έδειξε και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top