“Επικρατεί μία συστράτευση…”

Η συστράτευση του κόσμου και τα ανοίγματα στην ομάδα ήταν δύο από τα πράγματα στα οποία αναφέρθηκε ο Γιάννης Τάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο …

Ηρακλής

Η συστράτευση του κόσμου και τα ανοίγματα στην ομάδα ήταν δύο από τα πράγματα στα οποία αναφέρθηκε ο Γιάννης Τάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο «Αθλητικό Metropolis».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε για τα ανοίγματα. «Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση παραλαβής του λογιστηρίου ώστε και επίσημα να κάνουμε τους σχετικούς ελέγχους. Θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε μία… θολή εικόνα που υπάρχει. Υπάρχει ένα μεγάλο άνοιγμα σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να έχει μία ομάδα με τα έσοδα του Ηρακλή. Σίγουρα πρέπει να χαρακτηριστεί κακοδιαχείριση. Ήταν ξεκάθαρο το μήνυμα ότι κανένα από τα μέλη της διοίκησης Πρωτοδικείου δεν μπορεί σε μία ημέρα να δώσει την λύση. Αυτός που θα το κάνει θα είναι ο κόσμος της ομάδας, επικρατεί μία συστράτευση, ο λογαριασμός άνοιξε σήμερα και υπάρχει ήδη ένα σημαντικό ποσό. Τα προβλήματα είναι περισσότερα από πολλά, κάθε ώρα ανακαλύπτουμε και ένα καινούργιο».

Είπε για τη συμμετοχή του κόσμου. «Υπάρχουν άνθρωποι που τηλεφωνούν και θέλουν αφιλοκερδώς να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Αυτοί που βάζουν χρήματα στον λογαριασμό θα πάρουν εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, κάθε 30 ημέρες θα δίνουμε αναλυτική κατάσταση των χρημάτων. Τις πρώτες δύο ημέρες είχαμε τριπλάσια κατάθεση χρημάτων απ’ αυτήν που περιμέναμε, που είχαμε υπολογίσει».

Για τον Μπουμπένκο είπε: «Θεωρείται δεδομένη η συμφωνία με τον κ. Μπουμπένκο, ο οποίος έχει αφήσει τις εισηγήσεις του και προετοιμάζει τα τελικά του πλάνα» ενώ συμπλήρωσε: «Ο κ. Φανάρας θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, είναι κομμάτι της ιστορίας του Ηρακλή. Η συνδρομή του στην καθημερινή λειτουργία της ομάδας είναι πολύτιμη».

Αφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως να προκύψει ενδιαφέρον για τον Μαλαγκένιο. «Δεν υπάρχει καμία οφειλή προς τον Μαλαγκένιο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Είναι ένας παίκτης που άφησε καλές εντυπώσεις στον Ηρακλή, στην παρούσα φάση εμείς έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε την ομάδα και με τα λίγα οικονομικά μέσα να ενισχύσουμε την προσπάθεια για το νέο πρωτάθλημα. Οπότε, όποιος είναι καλός παίκτης μας ενδιαφέρει».

Συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι… «είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε για θέματα παικτών και χρημάτων, είναι πολλά τα στοιχεία. Ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο αναζήτησης και ενημέρωσης. Ο Κομπαγιάσι έχει πληρωθεί, θα δοθούν χρήματα και στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, θέλουμε να έχουμε μία ομαλή λειτουργία στα γραφεία και γενικότερα στην ομάδα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ακόμη: «Θέλουμε να κάνουμε μία καμπάνια, ώστε να προσελκύσουμε όσο γίνεται περισσότερους παράγοντες» και συνέχισε λέγοντας: «Ο ίδιος ο κόσμος παίρνει την τύχη της ομάδας στα χέρια του, κανείς μας δεν είναι παραδοσιακός παράγοντας. Θέλουμε να ξεδιαλύνουμε κάποια κομμάτια της εταιρείας, να μην σέρνεται ο Ηρακλής σε διάφορες υποθέσεις. Επίσης να ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή για την προσπάθεια σε οικονομικό επίπεδο» και ολοκλήρωσε: «Στον Ηρακλή δεν περισσεύει κανένας, είναι ευχάριστη η οποιαδήποτε βοήθεια. Επιθυμούμε τη βοήθεια οποιουδήποτε Ηρακλειδέα που θέλει να βοηθήσει».

Σχετικά Άρθρα

Το Ηρακλάκι, που αφήνει υποσχέσεις στην Αγγλία

Ποδόσφαιρο

Back to Top