Εντυπωσιασμένη η διοίκηση από τον κόσμο

Την απόλυτη ικανοποίησή της δηλώνει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής από τη στάση και την διάθεση ενίσχυσης προς την ομάδα που εκδηλώνει με κάθε …

Ηρακλής

Την απόλυτη ικανοποίησή της δηλώνει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής από τη στάση και την διάθεση ενίσχυσης προς την ομάδα που εκδηλώνει με κάθε τρόπο ο κόσμος του «Γηραιού». Μάλιστα η ΠΑΕ προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση για το θέα:

«Απίστευτα ικανοποιημένοι οι άνθρωποι της νέας Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την πρωτοφανή και πέρα από κάθε προσδοκία συμπαράσταση και συστράτευση, που επιδεικνύει ο απλός κόσμος του Συλλόγου σε όλους τους τομείς δράσης, που έχουν αναπτυχθεί από την ΠΑΕ, για την σωτηρία και ανοικοδόμηση της ποδοσφαιρικής ομάδας μας.

Πέρα από τον… πανικό συμμετοχής στις προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, οι Ηρακλειδείς αγκαλίαζουν με θέρμη και την πρωτοβουλία του Τραπεζικού λογαριασμού για την ενίσχυση της ομάδας, προσφέροντας δύναμη, ελπίδα και προοπτική.

Ομως, τρομακτική είναι και η ανταπόκριση στον τομέα της εθελοντικής εργασίας στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς καθημερινά δηλώνεται πλήθος υποψηφιοτήτων συμμετοχής από τους φίλους του Συλλόγου.

Για την υποβολή ενδιαφέροντος στον τομέα του εθελοντισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 09:00 έως τις 19:00, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και στο τηλέφωνο 2310 478800, δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τομέα απασχόλησης και τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας.

Η συνεισφορά όλων, σε οποιονδήποτε τομέα, αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι πολύτιμη για τον ΗΡΑΚΛΗ μας…»

Παράλληλα, η διοίκηση, προκειμένου να εξυπηρετήσει την έκτακτη κατάσταση, που βιώνει η ποδοσφαιρική ομάδα, ανακοίνωσε την διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Λόγω της έκτακτης κατάστασης στην οποία βρίσκεται όλος ο ποδοσφαιρικός ΗΡΑΚΛΗΣ και στο πλαίσιο της προσπάθειας της νέας Διοίκησης για ενίσχυση της ομάδας, το ωράριο λειτουργίας των Γραφείων της ΠΑΕ στην Μίκρα διευρύνεται.

Υπό τα νέα δεδομένα τα ‘κυανόλευκα’ Γραφεία θα λειτουργούν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 09:00 ως τις 19:00, προκειμένου να εξυπηρετείται και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος επιδεικνύει συγκλονιστική συμπαράσταση στον μεγάλο αγώνα, που διαξάγεται. (Τηλ: 2310 478800)».

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top