Ήρα και στο Μάιντζ

Η τρέλα των οπαδών του Ηρακλή έφτασε και στο Μάιντζ. Συγκεκριμένα, μέλη του ΑΠΑΤΣΗ club βρέθηκαν το Σάββατο 24/4 στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας και …

Ροπαλιές


Η τρέλα των οπαδών του Ηρακλή έφτασε και στο Μάιντζ. Συγκεκριμένα, μέλη του ΑΠΑΤΣΗ club βρέθηκαν το Σάββατο 24/4 στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας και παρακολούθησαν το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ.

Οι σχέσεις που έχουν αναπτύξει με τους οπαδούς της Μάιντζ είναι εξαιρετικές, καθώς οι Γερμανοί είχαν δει από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο
.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που μας έστειλαν τα μέλη του συνδέσμου που ταξίδεψαν στη Γερμανία.

Θα προσέξετε το πανό που ανάρτησαν στο πέταλο του γηπέδου αλλά και τις… ομαδικές φωτογραφίες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.
Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 3-3 (45’, 86’ Μπαντσέ, 56’ Σίμακ – 13’, 20’ Μάιερ, 62’ Κορκμάζ).

Οι οπαδοί του Ηρακλή και της Μάιντζ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο στο Καυτανζόγλειο, για παιχνίδι των κυανόλευκων.
Παλμός… Πάθος. Οπαδική τρέλα για την ομάδα που δεν γνωρίζει αποστάσεις, χιλιόμετρα και σύνορα. Πανό αναρτημένα, κασκόλ που ανεμίζουν, σημαίες που ξεδιπλώνονται. Φωνή, συνθήματα και υποστήριξη.

Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό φωνή για την ομάδα. Ραντεβού που ανανέωνονται και σχέσεις που χτίζονται στα πέταλα. Και η ιστορία που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί στη Θεσσαλονίκη με τη νέα έλευση των οπαδών της Μάιντζ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top