Λογαριασμός ενίσχυσης στην τράπεζα

Κάθε ώρα που περνάει, κάθε λεπτό που περνάει είναι και πιο ευδιάκριτο ότι η συμμετοχή του κόσμου του Ηρακλή στην προσπάθεια που τώρα γίνεται είναι δεδομένη. Από την …

Ηρακλής

Κάθε ώρα που περνάει, κάθε λεπτό που περνάει είναι και πιο ευδιάκριτο ότι η συμμετοχή του κόσμου του Ηρακλή στην προσπάθεια που τώρα γίνεται είναι δεδομένη. Από την ΠΑΕ Ηρακλής εκφράζεται η ικανοποίηση για τη ζήτηση των διαρκείας που η αλήθεια είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες φάνηκε ότι ο κόσμος είναι εδώ

Επίσης από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε αριθμός λογαριασμού τράπεζας στον οποίον μπορεί ο καθένας να βάζει χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας. Μαζί, εκδόθηκε και μια σχετική ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: “Υπό τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας, ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός, που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στηρίξει τον Ηρακλή και να του προσφέρει οξυγόνο ζωής με την αγάπη του και τη συνεισφορά του. Από σήμερα (Τετάρτη 05/05/2010) στην Τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός ενίσχυσης της ΠΑΕ Ηρακλής, όπου οι Ηρακλειδείς μπορούν να καταθέσουν συνεισφορά αγάπης στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει η ομάδα. Η οποιαδήποτε συνεισφορά μας, θα είναι πολύτιμη σε αυτή τη φάση και η βοήθεια όλων μας απαραίτητη. Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι: 5216047251771. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο κόσμος του και ο κόσμος του στηρίζει τον ΗΡΑΚΛΗ. Ολοι μαζί μπορούμε…”

Να υπενθυμίσουμε και τις τιμές των διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, 2010-2011. Πιο συγκεκριμένα, στη Θ10, έχει 100 ευρώ. Στη Θ13 έχει 200 ευρώ. Στις θύρες 3,4 και 5 έχει 400 ευρώ. Τα silver έχουν 600 ευρώ και τα gold έχουν 1000. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές και είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο που ακολούθησε (4/5) μετά τη συζήτηση της νέας διοίκησης με τον κόσμο στο Κατσάνειο, όταν σχηματίστηκαν ουρές από τους φίλους του Ηρακλή για τα διαρκείας.


Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε (4/5) ο Γιάννης Τάκης στη συνέντευξη Τύπου για την ανταπόκριση του κόσμου. “Στις 11:30 μπήκαμε στο λογιστήριο. Η κατάσταση δεν είναι καλή αλλά δεν είναι τέτοια που να μας κάνει να λέμε ότι δεν θα παλέψουμε. Αυτό που κατ’ αρχήν έχουμε ως εικόνα είναι θετική. Το πρωί ξεκινήσαμε με σφιγμένη διάθεση, το μεσημέρι όμως η ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική. Το απόγευμα υπήρχε ήδη ταμείο με ποσό ενδιαφέρον για τα δεδομένα της εποχής. Για μας δεν είναι ο επώνυμος και ο ανώνυμος. Το ένα ευρώ, τα χίλια ευρώ έχουν την ίδια ηθική αξία. Ο κόσμος του Ηρακλή πιστεύει σε αυτό που γίνεται. Μπορεί να μπει στη σήραγγα γιατί υπάρχει φως. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με γεμάτο το γήπεδο. Θα δώσουμε το ερέθισμα να νιώθει ασφαλές στο γήπεδο, εύκολη την πρόσβαση και καθαρό το τοπίο”.


 

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου: “Θα βρεθεί λύση στο θέμα της χρηματοδότησης”

Ποδόσφαιρο

Πώς η δικτατορία επιχείρησε να δίωξει τον Ηρακλή από τους Χορτατζήδες

Ποδόσφαιρο

Back to Top