Οι τιμές των διαρκείας-Ουρά στο Κατσάνειο

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, 2010-2011. Πιο συγκεκριμένα, στη Θ10, έχει 100 ευρώ. Στη Θ13 έχει 200 ευρώ. Στις θύρες …

Ηρακλής

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, 2010-2011. Πιο συγκεκριμένα, στη Θ10, έχει 100 ευρώ. Στη Θ13 έχει 200 ευρώ. Στις θύρες 3,4 και 5 έχει 400 ευρώ. Τα silver έχουν 600 ευρώ και τα gold έχουν 1000. Ηδη έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές και είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο που ακολούθησε (4/5) μετά τη συζήτηση της νέας διοίκησης με τον κόσμο στο Κατσάνειο, όταν σχηματίστηκαν ουρές από τους φίλους του Ηρακλή για τα διαρκείας.


Είναι χαρακτηριστικά τα όσα είπε (4/5) ο Γιάννης Τάκης στη συνέντευξη Τύπου για την ανταπόκριση του κόσμου. “Στις 11:30 μπήκαμε στο λογιστήριο. Η κατάσταση δεν είναι καλή αλλά δεν είναι τέτοια που να μας κάνει να λέμε ότι δεν θα παλέψουμε. Αυτό που κατ’ αρχήν έχουμε ως εικόνα είναι θετική. Το πρωί ξεκινήσαμε με σφιγμένη διάθεση, το μεσημέρι όμως η ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική. Το απόγευμα υπήρχε ήδη ταμείο με ποσό ενδιαφέρον για τα δεδομένα της εποχής. Για μας δεν είναι ο επώνυμος και ο ανώνυμος. Το ένα ευρώ, τα χίλια ευρώ έχουν την ίδια ηθική αξία. Ο κόσμος του Ηρακλή πιστεύει σε αυτό που γίνεται. Μπορεί να μπει στη σήραγγα γιατί υπάρχει φως. Εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι με γεμάτο το γήπεδο. Θα δώσουμε το ερέθισμα να νιώθει ασφαλές στο γήπεδο, εύκολη την πρόσβαση και καθαρό το τοπίο”.


 

Σχετικά Άρθρα

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top