Η πρώτη συν.Τύπου: “Διαφάνεια, ειλικρίνεια, πείσμα”

Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου έδωσε (4/5) η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, υπό την προεδρία του Γιάννη Τάκη. Παρών εκτός των άλλων ήταν και …

Ηρακλής

Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου έδωσε (4/5) η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, υπό την προεδρία του Γιάννη Τάκη. Παρών εκτός των άλλων ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Καπαγιαννίδης. Ο Γιάννης Τάκης έδωσε τον χαρακτήρα της νέας προσπάθειας. «Σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ο κόσμος του Ηρακλή αποφάσισε μετά από 30 χρόνια ταλαιπωρίας να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αντικρίσαμε ένα θλιβερό θέαμα στα γραφεία της ΠΑΕ. Ενα κτίριο γεμάτο από παράπονα, από ανθρώπους που έχουν να παίρνουν χρήματα. Θα προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να νικήσουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να βοηθήσουμε. Η θέση μας παραμένει στο γήπεδο. Υποσχόμαστε ότι το μόνο που έχει ο Ηρακλής να δείξει από εδώ και πέρα είναι ανεξάντλητα κεφάλαια ελπίδας. Θα είμαστε σύντομα έτοιμοι να αποδείξουμε αυτό που λέμε. Τρία πράγματα θέλουμε. Διαφάνεια, ειλικρίνεια, και πείσμα. Δεν έχουμε μαγικό ραβδάκι αλλά θα παλέψουμε με πείσμα και διαφάνεια. Σήμερα παραλάβαμε το λογιστήριο. Αποφασίσαμε να βγάλουμε εισιτήρια διαρκείας και να στραφούμε στον κόσμο, σε όποιον, όπου στον κόσμο, αισθάνεται Ηρακλειδέας. Θα διεκδικήσουμε από όποιον έχει πληγώσει την ομάδα, ό,τι έχει πληγώσει».


Ο Γιάννης Τάκης είπε ακόμη ότι… «ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τον Μπουμπένκο και έχουμε οριστικοποιήσει το κέντρο της προετοιμασίας. Γρήγορα θα έχουμε ολοκληρώσει κύκλο επαφών με παίκτες που θα παίζουν στον Ηρακλή τη νέα σεζόν».


Αμέσως μετά, μίλησε ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, είπε ότι… «όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Βρεθήκαμε ξαφνικά μέσα στο πέλαγος. Η κατάσταση που αντιμετωπίσαμε, και έτσι όπως ρίξαμε πρόχειρες ματιές σήμερα, είναι τραγική. Η ευθύνη που έχουμε στους ώμους μας είναι μεγάλη. Όχι γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα αλλά γιατί μας δείχνει εμπιστοσύνη ο κόσμος του Ηρακλή και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Θα φροντίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο για τις κινήσεις μας. Θα πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει την κατάσταση. Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε κάθαρση. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος μας θα μας στηρίξει. Το νιώθουμε, το βλέπουμε στους περισσότερους από όλους. Βαρύ το έργο που έχουμε αναλάβει. Θα προσπαθήσουμε, και με την πιο μικρή βοήθεια που έχουμε, να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά».


Μερικές ώρες νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί επισήμως από την ΠΑΕ η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα.


Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος: Ιωάννης Τάκης

Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Δημητρίου

Μέλη: Αλέξιος Κεσόπουλος, Θεόφιλος Πατέλης και Ευάγγελος Μιναρετζής.


Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Τάκη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ήταν η εξής:

“Θα κινηθούμε στο πλαίσιο ενός άλλου μοντέλου διοίκησης και θεωρούμε ότι θα αλλάξουμε τη λειτουργία και το ύφος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Θα επιδιώξουμε την διαφάνεια, με την ΠΑΕ να στηρίζεται στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και να στηρίζει τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ. Βεβαίως, ως Διοίκηση Πρωτοδικείου, έχουμε την υποχρέωση να διεκδικήσουμε την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων των προηγούμενων Διοικήσεων, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, υποχρέωση την οποία δεν θα πάψουμε να υπηρετούμε, προς όφελος του Συλλόγου”.


Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Back to Top