Απορρίφθηκε η έφεση της Μανέτα

Απορρίφθηκε η έφεση της αρχηγού της ΝΕ Πατρών Σοφίας Μανέτα. Ο ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της αρχηγού της Πάτρας και επέβαλε στην αθλήτρια την πρωτόδικη ποινή …

Άλλα αθλήματα

Απορρίφθηκε η έφεση της αρχηγού της ΝΕ Πατρών Σοφίας Μανέτα.

Ο ΑΣΕΑΔ απέρριψε την έφεση της αρχηγού της Πάτρας και επέβαλε στην αθλήτρια την πρωτόδικη ποινή των έξι αγωνιστικών, ενώ την παραπέμψε σε απολογία και στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος. Έτσι η αρχηγός της ομάδας της Πάτρας δεν θα δώσει το παρών στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή για τα πλέι οφ.

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών στην οποία δηλώνει δικαιωμένο ηθικά και νομικά αλλά τονίζει πως η πραγματική δικαίωση για το σύλλογο θα δωθεί μέσα από τη συμπεριφορά του κόσμου που θα δώσει το παρών στον αγώνα και θα πανηγυρίσει την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος, όπως ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανακοινώθηκε σήμερα 04/05/2010 η τελική απόφαση του ΑΣΕΑΔ μετά την άσκηση έφεσης της αθλήτριας της ΝΕ Πατρών, Σοφίας Μανέτα. Η επιτροπή απέρριψε την έφεση της αρχηγού της Πάτρας και επέβαλε στην αθλήτρια την πρωτόδικη ποινή της αποβολής των έξι αγωνιστικών. Επιπλέον η αθλήτρια παραπέμπεται σε απολογία στην Επιτροπή Φίλαθλου Πνεύματος (ΕΦΙΠ).

Ο ΓΣ Ηρακλής, το τμήμα γυναικείας υδατοσφαίρισης και η αθλήτρια του Συλλόγου Μαργαρίτα Πλευρίτου, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την τελική απόφαση και δικαιωμένοι τόσο νομικά όσο και ηθικά. Επίσης θα ήθελαν να προσκαλέσουν τον κόσμο του Ηρακλή, να δώσει το παρών στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ το Σαββάτο στις 15:30 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, εκεί όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΝΕ Πατρών και θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την έξοδό του στην Ευρώπη. Από την πλευρά του ο Ηρακλής θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας αλλά θεωρεί βέβαιο πως η πραγματική δικαίωση και επιβράβευσή των προσπαθειών του θα έρθει μέσα από τη κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων του που θα στηρίξουν την ομάδα και θα σταθούν στο ύψος της ιστορίας του συλλόγου.

Γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ΓΣ Ηρακλής

Back to Top