“Νιώθω καλά και θέλω να μείνω στον Ηρακλή”

Ο Μπόγκνταν Μάρα μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» διέψευσε τις φήμες περί απόφασής του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ηρακλή για να εισπράξει τα οφειλόμενα και να …

Ηρακλής

Ο Μπόγκνταν Μάρα μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» διέψευσε τις φήμες περί απόφασής του να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ηρακλή για να εισπράξει τα οφειλόμενα και να διεκδικήσει την ελευθερία του:

«Δεν ξέρω από πού έχει βγει αυτή η πληροφόρηση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία μου στον Ηρακλή, έκανα έναν καλό δεύτερο γύρο και παραμένω παίκτης της ομάδας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αυτή την χρονική στιγμή. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ομάδας, με ενδιαφέρει τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, να πάμε καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να μείνω στον Ηρακλή, νιώθω πολύ καλά. Θα περιμένω την καινούργια διοίκηση για να μιλήσουμε. Ξέρω ότι πρέπει να λυθούν κάποια προβλήματα αλλά όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα» και συμπλήρωσε: «Η έλευση του κ. Μπουμπένκο βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει γρήγορα από την ζώνη του υποβιβασμού και ότι με σωστή δουλειά μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Εύχομαι και ελπίζω η καινούργια διοίκηση να λύσει τα προβλήματα, να ξεκινήσουμε δυνατά και δικός μου στόχος όπως και των φιλάθλων είναι η διεκδίκηση μίας θέσης την επόμενη χρονιά σε μία ευρωπαική διοργάνωση».

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top