“Μπάχαλο ο Ηρακλής”

Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου, ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sportday και ανέφερε …

Ηρακλής

Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση των ονομάτων που θα στελεχώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου, ο Ανδρέας Παντελή μίλησε στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sportday και ανέφερε τα εξής:

«Οι δικοί μου όροι ήταν ξεκάθαροι. Δεν υπήρχε περίπτωση να συμμετάσχω στον Ηρακλή σε αυτό το μπάχαλο. Η ομάδα πρέπει να βρει τα εχέγγυα για να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει. Εγώ σαν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, είχα εγγυηθεί ότι θα βάλω τα χρήματα αλλά θα έφερνα και τα δικά μου άτομα. Εκείνοι όμως ζήτησαν άλλα πράγματα, τα οποία δεν υπήρχε περίπτωση να δεχτώ. Ήθελαν να βάζω εγώ τα χρήματα και να βάλουν αυτοί τα δικά τους άτομα για να κάνουν κουμάντο. Εγώ από την αρχή είπα να βγω μπροστά και να αναλάβω και τις νομικές ευθύνες που μου αναλογούσαν. Δυστυχώς αυτά που συμφωνήθηκαν δεν τηρήθηκαν και πιστεύω ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν έχει ακριβή άποψη της κατάστασης που επικρατεί. Η ομάδα χρειάζεται λεφτά και αμφιβάλλω αν με αυτόν τον τρόπο μπορέσει να προχωρήσει. Πλέον είναι δύσκολα τα πράγματα. Εκεί που μπήκαμε σε έναν ρυθμό, ξαφνικά όλα ανατράπηκαν και σίγουρα εγώ δεν έχω καμία διάθεση να συνεχίσω να ασχολούμαι με αυτό»

Σχετικά Άρθρα

ΑΘ10: Συγκέντρωση στο Κατσάνειο για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top