Η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου

Δόθηκε την Δευτέρα (3/5) η λίστα με τα ονόματα που θα αποτελέσουν την διοίκηση Πρωτοδικείου του Ηρακλή. Ο νομικός Θανάσης Παπαζαίτης κινεί όλες τις διαδικασίες …

Ηρακλής

Δόθηκε την Δευτέρα (3/5) η λίστα με τα ονόματα που θα αποτελέσουν την διοίκηση Πρωτοδικείου του Ηρακλή. Ο νομικός Θανάσης Παπαζαίτης κινεί όλες τις διαδικασίες για να τα καταθέσει, ώστε να πιάσει… δουλειά το νέο διοικητικό σχήμα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Δημητρίου, Αλέξη Κεσόπουλο, Θεόφιλο Πατέλη, Ευάγγελο Μιναρετζή και Ιωάννη Τάκη.


Άπαντες προέρχονται από την οικογένεια του Ηρακλή και δείχνουν αποφασισμένοι, με την βοήθεια του κόσμου, να δώσουν λύσεις στα πολλά προβλήματα της ομάδας.
Η κατάληψη στη Μίκρα αναμένεται να διακοπεί ώστε να λειτουργήσουν εκ νέου τα γραφεία, ενώ αυτή στο Κατσάνειο θα συνεχιστεί κανονικά.


Οι οπαδοί του Ηρακλή μάλιστα ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις μέσα στην εβδομάδα, με πρώτο τους αίτημα να πληρώσουν τα χρέη της ΠΑΕ όσοι τα δημιούργησαν. Επίσης θα γίνει προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα με διάφορους τρόπους.

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top