Διοίκηση Πρωτοδικείου: “Κλειδί” ο χρηματοδότης

Το κλειδί στην περίπτωση του διορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Ηρακλής είναι η παρουσία στο σχήμα ενός – οπωσδήποτε – ισχυρού οικονομικού παράγοντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν …

Ηρακλής

Το κλειδί στην περίπτωση του διορισμού διοίκησης Πρωτοδικείου για την ΠΑΕ Ηρακλής είναι η παρουσία στο σχήμα ενός – οπωσδήποτε – ισχυρού οικονομικού παράγοντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα “τράβηξε” και χρειάστηκε το σαββατοκύριακο, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ο χρόνος, ώστε τα άτομα, που προτείνουν οι οργανωμένοι και ο Ερασιτέχνης, να πλαισιωθούν από μία διοικητική “κεφαλή”, που θα έχει την δυνατότητα να “σπρώξει χρήμα” στο κρίσιμο πρώτο διάστημα της ενεργοποίησης του νέου σχήματος.

Το να βρεθεί ο άνθρωπος, που θα “τρέχει” τα θέματα της ομάδας, ίσως και να μην είναι το δύσκολο (ήδη οι κυκλοφορούσες φήμες αναφέρουν ότι μια πρώτη υπόδειξη αφορά στον ατζέντη του Γιόζεφ Μπουμπένκο, Γιώργο Καπαγιαννίδη), όμως το να βρεθεί εκείνος, που θα βάζει και το χέρι στην τσέπη – για όσο διάστημα απαιτήσει η πιεστική εις βάρος της ΠΑΕ κατάσταση – είναι το δύσκολο εγχείρημα. Μακάρι, βεβαίως, στο ίδιο άτομο να συμπυκνωθούν και οι δύο ιδιότητες, δηλαδή ο οικονομικός αρωγός της νέας διοικητικής προσπάθειας και ο άνθρωπος, που θα “τρέξει” τα ποδοσφαιρικά να είναι το ίδιο πρόσωπο, αν και αυτό δεν είναι τόσο πρωτευούσης σημασίας.

Περιποιεί τιμή για τον Δημήτρη Μαργαρίτη και τον Νίκο Φιλιππιάδη το γεγονός ότι επεσήμαναν, πως είναι αδιέξοδο ένα σχήμα παραγόντων, του οποίου δεν θα προϊσταται ένας οικονομικός παράγων και σε αυτό το σημείο έγκεινται όλες οι δυσκολίες, με τις διαβουλεύσεις από οργανωμένους και Γ.Σ. να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για αυτόν τον σκοπό, ώστε στη λίστα των ονομάτων, που θα δοθούν στον Θανάση Παπαζαϊτη το βράδυ της Κυριακής (02/05), να βρίσκεται τουλάχιστον ένας άνθρωπος του “κυανόλευκου” χώρου, ή εκτός αυτού, αλλά με την διάθεση να συνδράμει οικονομικά στις δύκολες αυτές στιγμές. 

“Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων”: “Χρειαζόμαστε χρήματα και χωρίς αυτά δεν μπορεί να γίνει τίποτε από τα απαραίτητα”… “Γάντι” ταιριάζει η φράση του Δημοσθένη στην περίπτωσή μας…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top