Τα συμπεράσματα δικά σας

Μετά την ήττα με 1-3 σετ από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Γιώργο Οικονομίδη αλλά και των διαγώνιο των κίτρινων, Νίκο …

Ροπαλιές

Μετά την ήττα με 1-3 σετ από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησαν δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Γιώργο Οικονομίδη αλλά και των διαγώνιο των κίτρινων, Νίκο Ρουμελιώτη.

Εμείς απλά σας τις παραθέτουμε:

Νίκος Ρουμελιώτης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη χρονιά. Αυτή την στιγμή, αν και χάσαμε, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Θα τα ξαναπούμε του χρόνου. Ο Άρης είναι στην Ευρώπη γιατί ειδικά μετά τα Χριστούγεννα δείξαμε την πραγματική αξία μας. Οι κόποι μας ευοδώσανε καρπούς και ο Άρης και του χρόνου θα βρίσκεται στην τετράδα. Με έπιασε το παράπονο εκείνη τη στιγμή. Η διαιτησία δεν άσχημη, αλλά τη στιγμή που με ένα λάθος σφύριγμα κρίνει όλη τη χρονιά, πραγματικά εκείνη τη στιγμή βγαίνεις από τα ρούχα σου. Θεωρώ ότι είναι αδικία να συμβαίνει αυτό σε οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς κρίναμε ότι το σφύριγμα ήταν άσχημο και άδικο. Δε θέλω να γενικεύουμε τη διαιτησία, όμως. Μόνο στο συγκεκριμένο σημείο έγινε αυτό. Κατά τ’ άλλα, ήταν καλή η διαιτησία. Απλά, ξέφυγαν εκείνα τα κρίσιμα σφυρίγματα. Κι όλα αυτά, ενώ πιστεύαμε ότι θα πηγαίναμε και σε πέμπτο παιχνίδι».

Γιώργος Οικονομίδης: «Δυστυχώς, αρκετές φορές αστάθμητοι παράγοντες, όπως η διαιτησία, παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα. Δεχτήκαμε κάρτες στο τέλος ενός κρίσιμου παιχνιδιού, οι οποίες μας προκάλεσαν νεύρα κι είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Για μένα, πάντως, δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top