Καμπανάκι κινδύνου από Βάσια

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis» για το βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Guardian. «Ήταν επιθυμία μου να παίξω στο εξωτερικό, …

Ηρακλής

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μetropolis» για το βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της Guardian.

«Ήταν επιθυμία μου να παίξω στο εξωτερικό, δεν μπόρεσα και αυτή ήταν η μοίρα. Με ρώτησαν επίσης ποιο είναι το μεγαλύτερο παράπονό μου και τους είπα ότι ήταν που δεν έπαιξα στην Εθνική Ελλάδος, ενώ ήμουν κανονικός Έλληνας. Εδώ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία και είναι η μεγάλη πίκρα μου. Αυτό που έγινε με την βρετανική εφημερίδα, μου δίνει μία χαρά, μία ικανοποίηση που και οι ξένοι φίλαθλοι μπορούν να με δουν, να με γνωρίσουν. Όταν έπαιξα στην Μικτή Κόσμου δεν ήταν τιμή για την Ελλάδα και ήταν τιμή για την Ρωσία; Φυσικά ήταν για την Ελλάδα. Για μένα είναι τιμητικό που με σχολιάζουν οι Άγγλοι φίλαθλοι με καλά λόγια. Οι περισσότεροι της δικής μου εποχής αδικούνται που δεν έπαιξαν και στο εξωτερικό. Εκείνα τα συμβόλαια της 12ετίας ήταν απάνθρωπα, κατέστρεψαν πολλούς ποδοσφαιριστές. Τότε έλεγα ότι ο ποδοσφαιριστής πάνω από δύο χρόνια δεν μπορεί να κάνει συμβόλαια. Εγώ έκανα δικαστήριο το 1977, η πρωτόδικη απόφαση έλεγε ότι απαγορεύεται από το εργατικό δίκαιο να κάνεις πάνω από πενταετές συμβόλαιο και το πήρε μετά ο ΠΣΑΠ και έκανε την πενταετία».

Σχολιάζοντας την κατάσταση στον Ηρακλή είπε: «Πρέπει να βρούμε μία λύση. Αυτό που γίνεται στον Ηρακλή δεν είναι σωστό, όλοι έχουν εν μέρει δίκιο, αλλά δεν πρέπει να συνεχίσει έτσι η ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top