Απαιτείται προσοχή

Η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή είναι δραματική. Κάποιοι την συγκρίνουν με το καλοκαίρι του 2007. Μόνο που πριν από τρία χρόνια, υπήρχε η ελπίδα εμπλοκής …

Η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή είναι δραματική. Κάποιοι την συγκρίνουν με το καλοκαίρι του 2007. Μόνο που πριν από τρία χρόνια, υπήρχε η ελπίδα εμπλοκής της «ομάδας Ρέμου», η οποία τότε έδειχνε ικανή να αλλάξει το ρου της ιστορίας των κυανόλευκων. Τώρα δεν –δείχνει να- υπάρχει φως στο τούνελ που βρίσκεται ο Ηρακλής.

Την Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η ΠΑΕ θα αποκτήσει διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν είναι ο ρόλος μας να υποδείξουμε τους ανθρώπους που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην αίτηση που θα καταθέσει ο Θανάσης Παπαζαΐτης στο Πρωτοδικείο. Ούτε θα μπούμε στην διαδικασία να κρίνουμε τα πρόσωπα που εμφανίζονται υποψήφια να συμμετάσχουν στο νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οφείλουμε όμως να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους τελικά αποφασίσουν για τα άτομα που θα αναλάβουν να διαχειριστούν τις τύχες του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Απαιτείται ωριμότητα, σύνεση και καθαρό μυαλό, αφού από τη συγκεκριμένη επιλογή, κρίνεται και το μέλλον της ομάδας. Η ΠΑΕ χρειάζεται πρόσωπα που θα μπορούν από την ίδια κιόλας ημέρα να δώσουν λύσεις στα τεράστια προβλήματα.

Οποιαδήποτε λανθασμένη κίνηση από εδώ και στο εξής, ίσως αποδειχθεί καταστροφική.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top