Ένας χρόνος BLUEARENA…

Η  ιδέα δεν ήταν δική μας. Όμως όλοι οι σημερινοί συντελεστές της  BLUEARENA, όταν μας τέθηκε υπόψη, την είδαμε σαν μια πρόκληση, σαν ένα στοίχημα. …

Ροπαλιές

Η  ιδέα δεν ήταν δική μας. Όμως όλοι οι σημερινοί συντελεστές της  BLUEARENA, όταν μας τέθηκε υπόψη, την είδαμε σαν μια πρόκληση, σαν ένα στοίχημα. Το βράδυ της Πέμπτης στο sports bar «TAVLI», στην  Αρχαιολογικού Μουσείου 21, όλοι μας αισθανθήκαμε μια πρωτόγνωρη συγκίνηση και μια μεγάλη ικανοποίηση.


Γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια της BLUEARENA. Και είχαμε κάθε λόγο να είμαστε συγκινημένοι. Γιατί είδαμε ότι και στην πρόκληση ανταποκριθήκαμε και το στοίχημα το κερδίζουμε. Όσο για την ικανοποίηση; Αυτή ήλθε από πολλές πλευρές. Από τους φίλους και τους εκπροσώπους των διαφόρων τμημάτων του Ηρακλή που μας είπαν ότι «επιτέλους οι δραστηριότητες και οι επιτυχίες του συλλόγου εκφράζονται και προβάλλονται όπως πρέπει». Από τους χορηγούς που με ειλικρίνεια αναγνώρισαν ότι φίλοι και γνωστοί τους λένε «σε είδαμε στην  BLUEARENA. Από τους παράγοντες του συλλόγου που μίλησαν για την δυναμική της ιστοσελίδας και μας είπαν ότι «δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την απήχηση που έχει στους φίλους του Ηρακλή στην επαρχία».


Εμείς σε όλα αυτά, τι άλλο να προσθέσουμε παρά αυτό που είπαμε στους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ότι αν η αρχή ήταν καλή, η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Δεν είναι υπόσχεση. Είναι δέσμευση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top