Καθοδόν για διοίκηση Πρωτοδικείου

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης της Τρίτης (27/2). Θα προτείνουν στον Ερασιτέχνη άτομα, τα …

Ηρακλής

Σε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης της Τρίτης (27/2). Θα προτείνουν στον Ερασιτέχνη άτομα, τα οποία θα στελεχώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά την σημερινή γενική συνέλευση και αφού πλέον έχουμε ακούσει όλους αυτούς που έχουν απομείνει να κινούνται γύρω από την ΠΑΕ Ηρακλής καταλήξαμε στις αποφάσεις μας όσο αφορά την σωτηρία του συλλόγου.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον ΓΣ σήμερα κιόλας να ζητήσει να οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου από άτομα τα οποία θα προταθούν από την γενική συνέλευση των καταλήψεων, για να μπορέσει να λειτουργήσει ουσιαστικά ο σύλλογος.


Είναι ξεκάθαρο και πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με τους φιλάθλους, ούτε με την ιστορία του Ηρακλή.


Τα χρέη πρέπει να πληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν . Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα οι καταλήψεις και οι κινητοποιήσεις , συνεχίζονται αμείωτα.


Καθημερινά όλοι και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής και πλαισιώνουν τις καταλήψεις , καλούμε και τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.


Υ.Γ Ευχαριστούμε πολύ την αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η οποία μεριμνά για την ασφάλεια του φαγητού μας”.

Σχετικά Άρθρα

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top