Το… ντεμπούτο του Ντάλα Μπόνα

Μόλις στις 24 Απριλίου έκανε το ντεμπούτο του με την Ελλάς Βερόνα ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Ο Ιταλός που χρειάστηκε (όπως προδίδει και η ημερομηνία) …

Ηρακλής

Μόλις στις 24 Απριλίου έκανε το ντεμπούτο του με την Ελλάς Βερόνα ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Ο Ιταλός που χρειάστηκε (όπως προδίδει και η ημερομηνία) πολύ χρόνο για να πείσει τον προπονητή να τον βάλει στη δράση, μπήκε αλλαγή στο κυριακάτικο παιχνίδι της Ελλάς Βερόνα με την ομάδα του Taranto. Ο Ντάλα Μπόνα μπήκε στη θέση του Πενσαλφίνι στο 54’ και από τον ιταλικό Τύπο βαθμολογήθηκε με 6. Η φωτογραφία (κάτω δεξιά) είναι από το παιχνίδι της Κυριακής.  

Θυμίζουμε βεβαίως ότι η Ελλάς Βερόνα είναι ομάδα Γ’ κατηγορίας στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδο στη Β’ κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη του Πρωταθλήματος.

Ο Ντάλα Μπόνα ήταν στην αποστολή της Ελλάς Βερόνα, την προηγούμενη αγωνιστική, στο παιχνίδι με τη Spal, πλην όμως τότε δεν είχε χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή, Τζιαν Μάρκο Ρεμοντίνα.Επαιξε στις 24 Απριλίου, ως αλλαγή, ένας παίκτης που είχε απογοητευτικό πέρασμα από τον Ηρακλή και σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να πείσει ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά. Επαιξε μόνο σε δύο παιχνίδια κι αυτά ως αλλαγή. Κι όχι μόνο αυτό.

Η εποχή Ντάλα Μπόνα στον Ηρακλή μπορεί να μην έχει τελειώσει και να είναι (και αυτός) ένας από τους παίκτες που θα διεκδικήσουν δικαστικά χρήματα από τον Ηρακλή μιας και όπως είναι γνωστό, λόγω μιας απλήρωτης συναλλαγματικής, έχει την πρόθεση να πάει στη ΦΙΦΑ και να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιό του.  

Σχετικά Άρθρα

Back to Top