Στο Κατσάνειο ο Παντελή την Τρίτη (27/4)

Οι καταλήψεις των οπαδών του Ηρακλή συνεχίζονται κανονικά και την Τρίτη (27/5, 20.00) θα δώσει το «παρών» στο Κατσάνειο ο Ανδρέας Παντελή, προκειμένου να συζητήσει …

Ηρακλής

Οι καταλήψεις των οπαδών του Ηρακλή συνεχίζονται κανονικά και την Τρίτη (27/5, 20.00) θα δώσει το «παρών» στο Κατσάνειο ο Ανδρέας Παντελή, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους. Παράλληλα, οι οπαδοί ετοιμάζουν νέες κινητοποιήσεις ενάντια σε όσους έφεραν τον Ηρακλή στο χειρότερο σημείο της ιστορία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:  «Μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση των καταλήψεων αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα ενάντια στους ανθρώπους που έφεραν τον ΗΡΑΚΛΗ στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του.

Αφού όλες οι απαιτήσεις των ανθρώπων που πλαισιώνουν τις καταλήψεις έπεσαν στο κενό,  πλέον ήρθε η ώρα η κοινωνία της Θεσσαλονίκης να νοιώσει για τα καλά το πρόβλημα του συλλόγου. Είμαστε αποφασισμένοι, όσο δεν δίνεται λύση, να κάνουμε το πρόβλημά μας πρόβλημα ολόκληρης της Ελλάδος.
Ήρθε η ώρα ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ να δείξει τη δυναμική του και να καθαρίσει – με οποιοδήποτε τίμημα – το σύλλογο από όλους αυτούς που παρασιτούν εντός του.

Αύριο Τρίτη 27 Απριλίου θα παραστεί ο κύριος Παντελή στις 20:00 στο Κατσάνειο με αποκλειστικό στόχο να μάθουμε κάποια παραπάνω στοιχεία όσον αφορά το παρών του συλλόγου.                                                             
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ     
Γ.Σ. ΚΑΙ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top