“Ο Ηρακλής είναι ομάδα Α1”

Ο Αλέξης Τσαμάτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για την –σχεδόν βέβαιη- επιστροφή του Ηρακλής στην Α1 μετά από 4 χρόνια απουσίας. «Θέλουμε άλλη μια νίκη …

Ηρακλής

Ο Αλέξης Τσαμάτος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για την –σχεδόν βέβαιη- επιστροφή του Ηρακλής στην Α1 μετά από 4 χρόνια απουσίας.


«Θέλουμε άλλη μια νίκη για να κερδίσουμε και μαθηματικά την άνοδο στην Α1 και επειδή το γοργόν και χάριν έχει, θέλουμε νίκη επί του Παγκρατίου το Σάββατο και στην συνέχεια να βγούμε και πρωταθλητές. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, μπορεί μια νίκη το Σάββατο να είναι αρκετή αλλά θέλουμε και το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής είναι ομάδα Α1 και τόσα χρόνια στην Α2 ήταν σίγουρα μεγάλη η απουσία του, η πόλη χρειάζεται άλλη μια ομάδα στην Α1 και από του χρόνου θα την έχει».

Συνεχίζοντας είπε επίσης :«Η ομάδα από την αρχή χτίστηκε για την άνοδο, δείξαμε σε όλους από την πρώτη στιγμή ποιος ήταν ο στόχος μας. Η Α2 είναι ένα δύσκολο και ιδιαίτερο πρωτάθλημα, πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση κάναμε σωστή δουλειά σε όλη την διάρκεια της σεζόν, υπήρξαν φυσικά και υπάρχουν προβλήματα, είχαμε και μια μικρή κοιλιά αλλά οι παίκτες έκαναν σωστά όσα έπρεπε, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πετύχαμε τον στόχο μας».


Για το γεγονός ότι φέτος η ομάδα αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια χωρίς τον κόσμο της λόγω τιμωρίας τόνισε τα εξής :«Μας στοίχισε λίγο η τιμωρία της έδρας μας αλλά όλοι οι παίκτες προσπαθήσαμε να είμαστε αξιοπρεπείς και να δείξουμε τον επαγγελματισμό μας. Μένει τώρα μια νίκη ακόμη και μετά θέλουμε να δούμε ένα γεμάτο Ιβανώφειο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Α1. Σίγουρα δεν είναι καθόλου καλό να παίζεις σε άδειο γήπεδο τόσο καιρό και το Σάββατο το ευχαριστηθήκαμε, ανυπομονώ τώρα να δω τι θα γίνει στο γήπεδο αν κερδίσουμε το Παγκράτι και είμαστε και μαθηματικά στην Α1».


Για τον επόμενο αγώνα με το Παγκράτι, ο Αλεξης Τσαμάτος είπε :«Το Παγκράτι είναι μια καλή ομάδα αλλά τώρα όλοι ξέρουν την κατάσταση, ο Ηρακλής και ο Ίκαρος/Έσπερος είναι οι ομάδες που θα ανεβούν στην Α1. Το Παγκράτι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα αλλά εμείς θα πάμε για την νίκη, θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών στις 4 αγωνιστικές που απομένουν για να βγούμε πρωταθλητές, όχι απλά να κερδίσουμε την άνοδο».


Κλείνοντας, ο Αλεξης Τσαμάτος ανέφερε τα εξής : «Όλοι μαζί κάναμε την προσπάθεια φέτος για να έρθει η άνοδος. Η ομάδα από την αρχή χτίστηκε για να μην έχει ελλείψεις, έτσι ακόμη και οι τραυματισμοί δεν μας στοίχισαν. Οι προπονητές έκαναν πολύ καλή δουλειά, οι παίκτες έδειξαν ότι είναι επαγγελματίες, όλοι ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο και θέλαμε να πετύχουμε. Σήμερα ήταν σημαντικές ο ρόλος του κ. Κακιούση, διαχειρίστηκε σωστά τους παίκτες και προς τιμή του ήταν πάντα ειλικρινής και σοβαρός».

Σχετικά Άρθρα

“Φιξαρίστηκε” ο Όμιλος του Ηρακλή στο Europe Cup – Το πρόγραμμα

Μπάσκετ

Back to Top