Ο Ηρακλής επιστρέφει… (video)

Με τη χθεσινή νίκη επί του ΚΑΟΔ και την ήττα του Παγκρατίου από τη Νήαρ Ηστ, οι κυανόλευκοι χρειάζονται μία μόνο νίκη στα τέσσερα εναπομείναντα …

Ηρακλής

Με τη χθεσινή νίκη επί του ΚΑΟΔ και την ήττα του Παγκρατίου από τη Νήαρ Ηστ, οι κυανόλευκοι χρειάζονται μία μόνο νίκη στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια για να εξασφαλίσουν και μαθητικά την επιστροφή τους εκεί που ανήκουν. Στην Α1.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η άνοδος εξασφαλίζεται ακόμη και με ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με το Παγκράτι. Αρκεί φυσικά η ήττα να είναι κάτω από τους δέκα πόντους, διαφορά με την οποία κέρδισε ο Ηρακλής στο Ιβανώφειο.


Όπως όμως αναφέρουν άπαντες στο Ιβανώφειο, στόχος της ομάδας είναι και η πρώτη θέση, στην οποία συγκατοικεί με τον Ίκαρο/Έσπερο, αλλά η αθηναϊκή ομάδα υπερτερεί στη διαφορά πόντων.


Αυτό που πρωτίστως όμως ενδιαφέρει τον κόσμο, είναι ότι τελειώνει ο εφιάλτης στην Α2 και ο Ηρακλής επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία. «We are coming back», όπως αναφέρει και το σχετικό πανό που εμφανίζεται στο Ιβανώφειο…


Δείτε το βίντεο…


Σχετικά Άρθρα

Back to Top