Ο Ντάλα Μπόνα και η ΦΙΦΑ

Μια απλήρωτη συναλλαγματική είναι πιθανό να οδηγήσει τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα στον δρόμο για τη ΦΙΦΑ, σύμφωνα με σημερινά (24/4/) δημοσιεύματα του Τύπου.Πιο συγκεκριμένα, όταν …

Ηρακλής

Μια απλήρωτη συναλλαγματική είναι πιθανό να οδηγήσει τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα στον δρόμο για τη ΦΙΦΑ, σύμφωνα με σημερινά (24/4/) δημοσιεύματα του Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Ιταλός τον προηγούμενο χειμώνα δέχτηκε να λύσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή (είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι), πήρε τρεις συναλλαγματικές (έκαστη από 20.000 ευρώ) και η μία ήταν να πληρωθεί πριν από μερικές μέρες.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το περιβάλλον του Ιταλού, η συγκεκριμένη συναλλαγματική δεν πληρώθηκε και αυτό ήταν που κάνει τον Ντάλα Μπόνα να θέλει να πάει στη ΦΙΦΑ και από εκεί να ζητήσει να του επιδικαστεί όλο το ποσό του συμβολαίου του και το οποίο, οι ίδιες πληροφορίες, θέλουν να είναι 220.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Ντάλα Μπόνα στον Ηρακλή έχει παίξει μόνο δύο παιχνίδια, κι αυτά ως αλλαγή, χωρίς να μπορέσει ποτέ να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο Ντάλα Μπόνα να πάει στη ΦΙΦΑ την επόμενη εβδομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top