Η επιστολή και η παραίτηση του Νίκου Χαΐτογλου

Στη διάρκεια της σημερινής (23/4) γενικής συνέλευσης στο Κατσάνειο, αναγνώστηκε η ακόλουθη γραπτή δήλωση που έστειλε ο Νίκος Χαΐτογλου, ενώ ακολουθεί και το έγγραφο παραίτησης που …

Ηρακλής

Στη διάρκεια της σημερινής (23/4) γενικής συνέλευσης στο Κατσάνειο, αναγνώστηκε η ακόλουθη γραπτή δήλωση που έστειλε ο Νίκος Χαΐτογλου, ενώ ακολουθεί και το έγγραφο παραίτησης που είχε στείλει στην ΠΑΕ στα τέλη Οκτωβρίου:

“ΠΡΟΣ: Γενική Συνέλευση Καταλήψεων Ηρακλή


Εχθές το απόγευμα πληροφορήθηκα για τις εξελίξεις σε σχέση με το θέμα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Δηλαδή για την μεταβίβαση – πληρεξούσιο – του 50% των μετοχών από τον Αντώνη Ρέμο στον Γυμναστικό Σύλλογο αλλά και για την σημερινή (Παρασκευή) συνέλευση.


Επειδή επαγγελματικές υποχρεώσεις καθιστούν αδύνατη την παρουσία μου και κλήση για αυτήν γίνεται ονομαστικά στο κείμενο της Γενικής Συνέλευσης Καταλήψεων, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμμετέχοντες για τα εξής:


1ον Στην περίπτωση που όπως φημολογείται προκύψει διοίκηση πρωτοδικείου αποτελούμενη από ανθρώπους της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ είμαι στη διάθεσή τους να ενημερώσω για τα πεπραγμένα που αφορούν το εμπορικό τμήμα κατά την διάρκεια της παρουσίας μου στην ΠΑΕ έως και 30 Οκτωβρίου οπότε και παραιτήθηκα. Επίσης είμαι στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ενημέρωση για άλλα θέματα της ΠΑΕ στο χρονικό διάστημα αυτό, στο μέγεθος στο οποίο μπορεί να τα γνωρίζω.


2ον Επειδή κατά καιρούς έχει γίνει λόγος για την οικονομική βοήθεια που παρείχαν διάφορα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ προς την διοίκηση του κ. Ρέμου θα ήθελα να ενημερώσω ότι για το ποσό της δικής μου οικονομικής βοήθειας δεν θα προκύψει καμία απαίτηση από μέρους μου στην περίπτωση Διοίκησης Πρωτοδικείου όπως προανέφερα.


Σε άλλη περίπτωση π.χ. ανάληψη διοίκησης από τον κ. Παντελή η οποιονδήποτε άλλον εκτός της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ θα κρίνω ανάλογα όταν έρθει η ώρα. Όμως επειδή αυτά τα χρήματα δόθηκαν από μέρους μου όχι σε συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά στον σύλλογο ΗΡΑΚΛΗ, σε περίπτωση που αυτά ανακτηθούν από την μεριά μου, θα δοθούν σε άλλο τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ που θα το έχει ανάγκη εκείνη την χρονική περίοδο.


3ον Επειδή στο κείμενο της Γενικής Συνέλευσης Καταλήψεων του ΗΡΑΚΛΗ αποτυπώνεται ερώτημα για την αιτία αποχώρησης από την Διοίκηση Ρέμου, επισυνάπτω το κείμενο της από 30/08/2009 παραίτησής μου με Αρ. Πρωτοκόλλου (10/11/2000, 2241) για την πληροφόρηση των παρευρισκομένων πράγμα που θεωρώ ότι θα είναι αρκετά κατατοπιστικό.


Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι έπειτα από δική μου απαίτηση το κείμενο αυτό δεν έγινε γνωστό τότε για δύο λόγους. Πρώτον διότι δεν θεωρώ ότι η προσωπική απόφαση κάποιου είναι προς τέρψιν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (που ούτως η άλλως η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν αντιμετωπίζει τον ΗΡΑΚΛΗ όπως του αρμόζει) και δεύτερον και κυριότερο γιατί εκείνο το διάστημα θεώρησα ότι η Ομάδα είχε αρκετά προβλήματα με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από τα Τρίκαλα ώστε να αποτελέσει η αποχώρησή μου αντικείμενο δημιουργίας περαιτέρω προβλημάτων.


Ευχαριστώ και εύχομαι τα προβλήματα να λυθούν σύντομα.


Νίκος Χαΐτογλου”

Η ανακοίνωση της παραίτησης 


“Προς: Πρόεδρο ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ &


Δ.Σ. ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗ


Εδώ και δυόμισι χρόνια υπήρξα μέλος μιας προσπάθειας σωτηρίας και εξυγίανσης του ΗΡΑΚΛΗ. Μία προσπάθεια που έγινε από ένα σύνολο ανθρώπων με συγκεκριμένες επιτυχίες και συγκεκριμένες αποτυχίες. Κατά την προσωπική μου άποψη σημειώθηκαν μεγάλες επιτυχίες σε πολλούς τομείς, αλλά σημειώθηκαν και μη ηθελημένα λάθη σε άλλους. Όποιος άλλωστε δουλεύει κάνει και λάθη. Τα λάθη αυτά όμως τα διορθώνουν συγκεκριμένες κινήσεις οι οποίες πρέπει να προέρχονται από την κεφαλή μίας διοίκησης. Μου είναι πολύ δύσκολο να συμβιβάσω αυτό το οποίο αισθάνομαι ως οπαδός με αυτό το οποίο βλέπω να συντελείται το τελευταίο διάστημα ανάμεσα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ και της Διοίκησης της ΠΑΕ (μέλος της οποίας αποτελώ και εγώ) αλλά και αυτό που συντελείται όσον αφορά στο αγωνιστικό τμήμα. Κυρίως όμως για τη διαχείριση που αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι (και αναφέρομαι στην διοικητική διαχείριση του κομματιού αυτού). Το κομμάτι της δικής μου ενασχόλησης μπορεί να ήταν το εμπορικό τμήμα, δεν παύω όμως ως ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΑΣ να έχω άποψη, απαιτήσεις και φιλοδοξίες για την ομάδα μας. Επειδή θεωρώ ότι οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες που εγώ προσωπικά έχω είναι στην παρούσα φάση αδύνατον να πραγματοποιηθούν με τις παρούσες συνθήκες, είμαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.


Ευχαριστώ τα στελέχη της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για τη συνεργασία τους και εύχομαι από καρδιάς σε όλους κάθε επιτυχία στο μέλλον.


Νικόλαος Χαϊτογλου”

Σχετικά Άρθρα

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top